2 Kas 2019 #1 kaanc145 K Üye Katılım 14 Şub 2018 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 21 8 HİZMET YILI selamlar ben oyuna hackle girdiğimde siyuah ekran alıcısı cmd kodlarını felan yazdım full yaptım programları felan yükledim ama olmadı ne yapabilirim
selamlar ben oyuna hackle girdiğimde siyuah ekran alıcısı cmd kodlarını felan yazdım full yaptım programları felan yükledim ama olmadı ne yapabilirim
2 Kas 2019 #2 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI İşletim sistemin nedir ? Post automatically merged: 2 Kas 2019 Windows 7 ise Windows arama yerine 1- saydamlık ve diğer aero efektleriyle ilgili sorunları gider yaz çıkan sonuca tıkla 2- ileriye bas sorunları arasın 3- Lütfen bekleyin diye ekran gelecek bekle sonrada oyuna gir sorun kalkmış Oyla 0 Olumsuz oyla
İşletim sistemin nedir ? Post automatically merged: 2 Kas 2019 Windows 7 ise Windows arama yerine 1- saydamlık ve diğer aero efektleriyle ilgili sorunları gider yaz çıkan sonuca tıkla 2- ileriye bas sorunları arasın 3- Lütfen bekleyin diye ekran gelecek bekle sonrada oyuna gir sorun kalkmış
4 Kas 2019 Konuyu başlatan #3 kaanc145 K Üye Katılım 14 Şub 2018 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 21 8 HİZMET YILI pubg de arkdaşlar hack açıyorum siyah ekran alıyorum cmd kodları proframlar herşeyi yatım olmuyor başka bir bildiğiniz varmı Oyla 0 Olumsuz oyla
pubg de arkdaşlar hack açıyorum siyah ekran alıyorum cmd kodları proframlar herşeyi yatım olmuyor başka bir bildiğiniz varmı