aimbot sayılar adama kilitlenme hassasiyeti +4 alırsan basılı tutup bıraksan dahi adama tekrar kitliyo Mouse çevirmeye çalışsanda kayıp kitliyo belli süre sonra normale dönüyo bence ideali +2
aimbot sayılar adama kilitlenme hassasiyeti +4 alırsan basılı tutup bıraksan dahi adama tekrar kitliyo Mouse çevirmeye çalışsanda kayıp kitliyo belli süre sonra normale dönüyo bence ideali +2
kullanım şeklim esp önemli geri kalanda aim denemelik kullandım ama aimsiz oynamak daha mantıklı geldi uzun menzil oynadığım ıcın belkide suan esp kullanıyorum onuda adamı grunce kıtlenmıyorum oraya doğru takıp edıp ona gore hareket edıyorum.sstem tarafından ban yiyen oldumu onu merak ettim
Bende bunu yazacaktım. Kendi kendine kapanıyor. Bazen ilk oyunda bazen 3. veya 4. oyunda. Tam olmadık zamanda kapanıyor birde Kalabalığa göre kendime yer seçecem hop gidiyor
Bende bunu yazacaktım. Kendi kendine kapanıyor. Bazen ilk oyunda bazen 3. veya 4. oyunda. Tam olmadık zamanda kapanıyor birde Kalabalığa göre kendime yer seçecem hop gidiyor
aynen hacım ya bendede dun 4 oyunda son 15 dar alanda lag gıttı.bı an elım ayağım dolaştı admin beyden ufak bir güncelleme lazım sanırsam ellerin dert görmesin merak ettiğim diğer konu paralı hilelerde olay nasıl