@Pikachu7 Dostum hilede çok takılma ve lag var işlemcimden dolayı değil hileden dolayı hile kendi kendine kapanıyor ESP takılı kalıyor F6 yenilemesi bile işe yaramıyor bazen işlemcim gayet iyi bu arada 0 kasma var ama takılma sorunları hileyi kötü durumda bırakıyor bu sorunların fixlenmesi lazım teşekkürler yapanada paylaşanada Türkçe bir hilede gördük sonunda
Bende Windows 10 Pro Var İ7 8700k İşlemcim 32 gb Ram Var Ekran Kartım 1080 Ti Hiçbir Sorun Yok Gayet Stabilm Lag Varsa item esp Ve Vehicle esp yi Kapat İyi Forumlar
Bende Windows 10 Pro Var İ7 8700k İşlemcim 32 gb Ram Var Ekran Kartım 1080 Ti Hiçbir Sorun Yok Gayet Stabilm Lag Varsa item esp Ve Vehicle esp yi Kapat İyi Forumlar
bende hile sorunsuz fakat oyun içinde durduk yere kapanıyor baştan açmam lazım oluyor birde bazen esp gidiyor f6 bassam bile göstermiyor güncelleme şart
Hile 10 numara çalışıyor Emeğinize Sağlık yanlız tek bir sorun var durduk yere belirsiz zamanlarda hata vermeden kapanıyor, 1 oyunda 2 kez açmak zorunda kaldıgım oldu. buna bir çözüm bulursanız efsane
Sorunsuz çalışıyor ama @frdeksi 'nin dediği gibi oyun ortasında hata vermeden kapanıyor bir maçta 3-4 kez tekrar açtığım oldu hatta 4. açtığımda hile açılmış gibi gözükse bile oyuncu espleri gözükmedi
Sorunsuz çalışıyor ama @frdeksi 'nin dediği gibi oyun ortasında hata vermeden kapanıyor bir maçta 3-4 kez tekrar açtığım oldu hatta 4. açtığımda hile açılmış gibi gözükse bile oyuncu espleri gözükmedi