Selamünaleyküm arkadaşlar Ben hileyi açtığım zaman böyle yani siteden doğrulama yaparkene denetim masası açılıyor Oradan fotoğraflara geçiyor anlamadım onaylamıyor yani bir yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar Siteye Giriş bekleniyor dedikten sonra "Sistem Belirtilen yolu Bulamıyor." diye bir hata alıyorum.
Oyun D klasörüne kurulu ondan kaynaklı olabilir mi ?
Log kaydında şu hata gözüküyor
[Cmt Şub 9 17:28:02 2019] Warning: QIODevice::write (QFile, "C:\Users\?evket\AppData\Local\Temp\rcdb58b2419f87600c3edd1b79e7b30c.exe"): device not open
bendede 1 dk bekleyin yazıyordu sorunu neoldugunu anladım .
Oyun u ve tencent i kaldırıp , herseyi bastan kurun. oyun acıldıktan sonra egitim alanına girip , oyunu asagi alın hileyi acın videodaki gibi giriş yapın ve 10 sn kadar bekleyin acılıyor
USTA İLK ÖNCE HİLEYİ AÇIYOM KEY KISMI DURUYO OYUNU AÇIYORUM İLK ÖNCE Microsoft NET.Framework hatası veriyordu ama hepsi var Güvenlik duvarını kapattım Bu sefer farklı hata VERİYOR ve bunu diyor a lightweight and safe PUBG MOBİLE tool allah rızası için bi yardımcı olurmusunuz lütfen
USTA İLK ÖNCE HİLEYİ AÇIYOM KEY KISMI DURUYO OYUNU AÇIYORUM İLK ÖNCE Microsoft NET.Framework hatası veriyordu ama hepsi var Güvenlik duvarını kapattım Bu sefer farklı hata VERİYOR ve bunu diyor a lightweight and safe PUBG MOBİLE tool allah rızası için bi yardımcı olurmusunuz lütfen