Beyler 1-) Anti virüs kapatın
2-) Oyunu açın
3-) Hileyi çalıştırın (1 dk filan bekleyin)
4-) Çıkan key yazma kısmına MemoryHackersORG yazın
5-) İnsertle açıp home la kapatılıyordu sanırım
arkadaşlar siteye üye oldum hileyi indirdim önce yönetici olarak oyunu çalıştırıyorum sonra hileyi yönetici çalıştırdım yeşil olanı yükledim veri alınıyor diyo bir müddet bekledikten sonra sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası veriyor acil yardım ne yapmam lazım virüs koruma ve güvenlik duvarı kapalı
CPU çok yiyor diyen arkadaşlar görev yöneticisi - işlemler kısmından açıklaması NIX olan işlemi bulun r ile başlar ismi daha sonra sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarlaya tıklayın ordan kullanmasını istediği cpu miktarını seçebilirsiniz ben sadece 2 cpu kullanmasına izin veriyorum ve sağlıklı bir şekilde çalışıyor kasma sorunuda yaşamıyorum sizin cpunuza göre değişiklik gösterebilir benim pc 4 cpu ben sadece 2 cpu sunu işaretliyorum sizde 8 cpu ise 4 ünü işaretleyin.
arkadaşlar siteye üye oldum hileyi indirdim önce yönetici olarak oyunu çalıştırıyorum sonra hileyi yönetici çalıştırdım yeşil olanı yükledim veri alınıyor diyo bir müddet bekledikten sonra sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası veriyor acil yardım ne yapmam lazım virüs koruma ve güvenlik duvarı kapalı