Ben denedim dün akşam çalışmıyor. key gibi birşey istiyor sanırım. Normalde bu sitedeki çoğu hack i çalıştırabildim ama pubg mobile ı bilgisayarda emülator de çalışmıyor benmi yanlış yapıyorum detaylı konu anlatım rica etsem acaba.
Ben denedim dün akşam çalışmıyor. key gibi birşey istiyor sanırım. Normalde bu sitedeki çoğu hack i çalıştırabildim ama pubg mobile ı bilgisayarda emülator de çalışmıyor benmi yanlış yapıyorum detaylı konu anlatım rica etsem acaba.
hileyi çalıştırınca host dosyasını silip yeniden oluşturuyor kendi içeriği ile. onun yerine var olan host dosyasini silmeden, içini editleyerek ekleseniz olmaz mı her oyun sonunda editlemekle uğraşıyorum??
beyler bende açılmıyor nasıl yapacağım anlamadım gitti yani toplanma alanında o kodu aktif et diyorum oyuna giriyorum home tuşuna basıyorum açılmıyor uçaktayken aktif ediyorum yine olmuyor nasıl olacak biri yardım edebilir mi
s.aleyküm kardeşim hileyi kullanıyordum . ama suanda windows üzerindeçalısmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyorr. programı özgün yükleme yapın falan diyor. silip tekrar yükledım gene aynı ne yapmam gerekıyir yardımcı olurmusun