hıle nın suan kı net sorunu bır muddet sonra dusmanlar gozukmuyor ekranda 4 dusman var dıyor mesala ama yerını gostermıyor f6 da basınca bı degısme olmuyor ve en buyuk sorun cok kasma yapıyor
[QUOTE = "cevat36, post: 927023, member: 248695"] this trick is not working only in other emulators where tencent emulator is working [/ QUOTE]
not working anymore. the injection file wont load. after fetching website. exe injection wont show up
1- oyunu aç oyun lobisi gelsin ve pencere modunda dursun
2- MH loaderi aç pubg hackını çalıştır ve oyun penceresine gir hiç bir tuşa basma hile menüsü gelene kadar hile menüsünüde HOME tuşuyla gizleye bilirsin END tuşuylada hileyi komple kapatırsın...
aim bottaki ++ veya -- ler aim in tahmini aim in zekası yani beyler +++ ya alırsanız adam koşuyorsa önüne doğru ateş eder -- ye alırsanız tam olarak üstüne ateş eder normal e alırsanız adamın gövdesinde herhangi bir yere nisan alır siz kendiniz ayarlarsınız neresıne vuracagınızı
arkadaşlar PAK - A lightweight and safe PUBG Mobile tool diye bir hata ile karşılaşıyorum, MemoryHackersORG u girdikten sonra, nasıl olduysa elektrik gitti geldi böyle oldu, bilgisayarı kapatıp açtım, net frameworku kontrol ettim ama sonuç aynı, yardım eder misiniz ?
Size niye yardım etsinler ki bence hileyide kullanmayın ve bot gibi gidip ölmeye devam edin. Araştırmadan beyninizi kullanmadan yardım istiyorsunuz. Bence siteden uzaklaştırmamaları bile yeterli sizin için.