what is my problem bro ? some 1 help
i try run hack but UI not show ! i check task manager its run but not shown cheat table UI
i try insert or some button but still not show
Please help
Arkadaşlar No Recoil lazım bana sByte ile kullanabileceğim. Dword de var ama Bilgisayar özelliklerim düşük olduğu için çok fazla FPS kaybı yaşıyorum sByte de sıkıntı olmuyor. No Recoil hilesi yazılımı filan varsa lütfen alıntı yaparak verebilir mi?
Arkadaşlar No Recoil lazım bana sByte ile kullanabileceğim. Dword de var ama Bilgisayar özelliklerim düşük olduğu için çok fazla FPS kaybı yaşıyorum sByte de sıkıntı olmuyor. No Recoil hilesi yazılımı filan varsa lütfen alıntı yaparak verebilir mi?
No Recoil için Bypass yapmış olman gerek,sonrasında hileler daha kararlı çalışabilir bende de bazıları çalışmıyor aim bile kapanıyor hile bazen bypass denicem bende dikkatli ol lütfen
Ban riski her hilede var. Bugün çok fazla çatapata girip 200-300 metre mesafede ki adamları Mini-SKS-Karl98-AVM veya otormatik silahlarla no recoilde vurursan banlanırsın tıpkı benim gibi ESP modu en sağlıklısı diğer modları açınca bildirim yaparlarsa mutlaka ban yersin yememe şansın yok Pubg yetkilileri işi sıkı tutmaya başladı.
kardeşim yüksek liglerde oldugumdanmıdır bilmiyorum ama nedense her maçta herkes hileli denk geliyor kullandıgımız programdan dolayımıdır böyle çünkü cafede hilesiz girenler var mesela onlara denk gelmiyor eğer böyleyse bu hileyi kullanmamızın bi anlamı kalmıyor hatta aksine zarar bile ediyoz millet sekmeme ucma parasutle hızlı atlama gibi hileleride kullanıyor sorunsuz sekılde paralı oldugundan her turlu ezılıyor oluyoruz