Pubg Mobile hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live the moment
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler Biliyorsunuz Forumda beni bilen bilir hatalari genelde çözen ben olurum ama bu sefer ben hata alıyorum ve naptıysam çözemedm Beyler şimdi pubg mobile 0.5 güncellemesi geldi 60 fps ve hdr görüntü geldi ben 0.5 e güncelledim herşey tamam ama hdr görüntü hala yakında pc nize gelicek diyor ama 0.5 güncellemesinde geldi zaten gfx tool programıyla 60 fps ypaıyorsun ama frogram fix yemiş bir yardim edin 30 fps üstüne çıkmıyor kilit sistemi var hdr yüzünden 30 fps i geçmiyor

usercustom.ini dosyasıyla ayarlamaya çalıştım ama sanirim mobil için geçerli

Beyler bilen yokmu şu hatayi yaw

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ayarlı VLOW a almayı denedinmi,
Denediysen eğer Ultra HD modunu açmayı deneyebilirsin, Sıkça sorulan sorulardan biride, dürbün açtıktan sonra çimlere bakınca fps düşmesi, Ultra HD` de bu sorunda çözülüyor. Yardımcı Olabildiysem Ne mutlu bana...

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler Biliyorsunuz Forumda beni bilen bilir hatalari genelde çözen ben olurum ama bu sefer ben hata alıyorum ve naptıysam çözemedm Beyler şimdi pubg mobile 0.5 güncellemesi geldi 60 fps ve hdr görüntü geldi ben 0.5 e güncelledim herşey tamam ama hdr görüntü hala yakında pc nize gelicek diyor ama 0.5 güncellemesinde geldi zaten gfx tool programıyla 60 fps ypaıyorsun ama frogram fix yemiş bir yardim edin 30 fps üstüne çıkmıyor kilit sistemi var hdr yüzünden 30 fps i geçmiyor

Bazen saçma şeyler işine yarayabilir. Yazdığın konuyu tam olarak anlamadım ama bildiklerimi yazayım

1. Eğer 30 fps alıyorsan Görüntü kalite ayarlarının hepsini dene belki en yüksekte yüksek fps alırsın belki en azda. ( Saçma gelebilir fakat gerçekten işe yarıyor. )

2. Oyunun dosyalarına yabancı bir dosya girmiş olabilir kontrol et.

3.Eğer 30 fps alıyorsan muhtemelen oyuna çok veri yüklenmiş olduğundandır. Bunun çözümüde oyunu silip baştan yüklemek ( %95 başarı olabilir )

4. 30 fps almak bazen ekranın değilde kasanın bir sorunudur. Kasanı aç ve iyice bir temizle saç kurutma makinesiyle toz kıl herşeyi temizle. Yanlız dikkat et içinde kırmızı bir nokta var tabi sende varsa orayı çok soğutursan sistem çalışmayabilir.

5. Çalıştır -- Recent Burdan herşeyi temizle. --- %temp% Burdanda herşeyi sil. --- temp burdanda herşeyi sil.

6. Herşeyi yaptım hala 30 fps alıyorum diyorsan
Game Booster
Programını Tercih ederim. Hem oyunlarda yüksek fps sağlar hemde, ekran kartının güncel olup olmadığını kontrol eder sorun ekran kartındaysa tabi.

İşine yaradıysa ne mutlu bana bonus olarak birşey daha ekliyim herşeyi yaptım çıldırıyorum olmuyor diyorsan maalesef FORMAT :d

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
akıcı 60fps yap gelir hdr'de oynaman lazım değil sonuçta

live the moment
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ayarlı VLOW a almayı denedinmi,
Denediysen eğer Ultra HD modunu açmayı deneyebilirsin, Sıkça sorulan sorulardan biride, dürbün açtıktan sonra çimlere bakınca fps düşmesi, Ultra HD` de bu sorunda çözülüyor. Yardımcı Olabildiysem Ne mutlu bana...
Oraya nasıl alınıyor reyis

akıcı 60fps yap gelir hdr'de oynaman lazım değil sonuçta
İşde sorun hdr haricinde 30 fps ye klitli oyun anladinmi başka görüntü ayarini seçtinmi 30fps üstüne çıkmıyor güncelleme ile hdr açıldı ama bende açık değil yakında olacak diyor

Beyler hala çözümü bulamadim yokmu yardim edicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...