- Yasaklandı
-
oyunun size verdiği sınırlardan kurtulun ! sloganımız var bizimİyi de olmuş , iki veya üç el hile ile oynarsın anlarım, ama bütün gün oyunu hileyle de oynamazsın.
Bi hilesiz gireyim dedim full hileler dolu , adam anında vuruyor , oyunun zevki kalmadı.
Şimdi diyeceksiniz hile forumunda ne işin var? , ben burada sadece hile olduğu için durmuyorum , yararlı konular vs. de paylaşıyorum.
Bir hile açacaksanız zevkinde bırakın , full hile ile oynamak size zevk vermez.
çok doğru diyosun da yani sen de demişsin full hile ben onun için yapıyorum diğerlerini bilememİyi de olmuş , iki veya üç el hile ile oynarsın anlarım, ama bütün gün oyunu hileyle de oynamazsın.
Bi hilesiz gireyim dedim full hileler dolu , adam anında vuruyor , oyunun zevki kalmadı.
Şimdi diyeceksiniz hile forumunda ne işin var? , ben burada sadece hile olduğu için durmuyorum , yararlı konular vs. de paylaşıyorum.
Oyunun sana ne sınırı var p2w desen değil + basma yok mobil oyun mobilden oynanır.Ben telefondan oynuyorum bir kere hile denk gelmedioyunun size verdiği sınırlardan kurtulun ! sloganımız var bizim
emülatörü babam yapmadı oyunun sahipleri yaptı. oyuzden emülatör oynayanlara nedense kötü gözle bakılıyor. telefonda emülatörde hile dolu. bunada kısasa kısas diyoruz kardeşOyunun sana ne sınırı var p2w desen değil + basma yok mobil oyun mobilden oynanır.Ben telefondan oynuyorum bir kere hile denk gelmedi
Senin gibilerede cahil diyoruz koçum biz.Emülatörü keyiflerinden mi çıkardılar bluestacks gibi uygulamalardan girip mobil oyuncularla aynı odada oynayabiliyorlardı.Adaletsizliği ortadan kaldırmak için kendi emülatörlerini çıkardılar.Telefonda 4 sezondur As kademede oynuyorum bir kere hile denk gelmediemülatörü babam yapmadı oyunun sahipleri yaptı. oyuzden emülatör oynayanlara nedense kötü gözle bakılıyor. telefonda emülatörde hile dolu. bunada kısasa kısas diyoruz kardeş
hile fix yedi guncellenıyor.pubg mobile hile çalışmıyor neden
isteyen istedigi gibi oynar burası hile forumu hileyi kötüleme lütfen.İyi de olmuş , iki veya üç el hile ile oynarsın anlarım, ama bütün gün oyunu hileyle de oynamazsın.
1 maç attınmı bağımlılık yaparİyi de olmuş , iki veya üç el hile ile oynarsın anlarım, ama bütün gün oyunu hileyle de oynamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?