Emülatör ile mi yoksa telefon ile mi bağlandığında oluyor
Hocam mobilmi PC denmi deniyorsun?
e-posta ile baglanırken şifre al seçeneği var onu kullan hiç bir sıkıntı yaşamazsın hocam....PUBG Mobile de e-Postamı bağlarken her şeyi yazıyorum ama yanlış şifre hatası veriyor. Hesabım güvenli değil, e-Posta bağlarken her şeyi girmeme rağmen yanlış şifre diyor ve bu sorun çoğu kişide varmış. Çözümünü bilen var mı?
kanka eğer emulator olarak giriyorsan ve gameloop kulanıyosan kılavye de sorun oluyor türkçe f kılavye oluyor bu yüzden bi txt doyasası açıp onun içine yazıp ctrl+a sonra ctrl+c yapıp oyuna ctrl+v yapıp yapıştır bunu yapıyosan ve olmuyosa pubg mobile destek ile konuşmayı deneyebilirsin oda olmadı oyunu si geri yüklePUBG Mobile de e-Postamı bağlarken her şeyi yazıyorum ama yanlış şifre hatası veriyor. Hesabım güvenli değil, e-Posta bağlarken her şeyi girmeme rağmen yanlış şifre diyor ve bu sorun çoğu kişide varmış. Çözümünü bilen var mı?
bağlıFacebook bağlımı peki
knk eposta bağlayamıyom hesaba şifre yanlış diyore-posta ile baglanırken şifre al seçeneği var onu kullan hiç bir sıkıntı yaşamazsın hocam....
Ben yanlış anlamışım hocam kusura bakma... Telefondan hesabına girip denermisin... Emulator diğer cevaplarda da belirildiği gibi klavye de karakter sorunu yaşıyor... Telefondan oyuna giriş yapıp e-posta bağlamayı deneyebilirsin...bağlı
Post automatically merged:
knk eposta bağlayamıyom hesaba şifre yanlış diyor
denedim hala devam ediyorBen yanlış anlamışım hocam kusura bakma... Telefondan hesabına girip denermisin... Emulator diğer cevaplarda da belirildiği gibi klavye de karakter sorunu yaşıyor... Telefondan oyuna giriş yapıp e-posta bağlamayı deneyebilirsin...
Telefondan denermisin. Emulatorden klavye de karakter sorunu yaşıyor.PUBG Mobile de e-Postamı bağlarken her şeyi yazıyorum ama yanlış şifre hatası veriyor. Hesabım güvenli değil, e-Posta bağlarken her şeyi girmeme rağmen yanlış şifre diyor ve bu sorun çoğu kişide varmış. Çözümünü bilen var mı?
Gaeloop güncelle diyecem telefonla da aynısı diyorsun... bağlayacağın e-posta adresini değiştir dene hocam....denedim hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?