mail ticket boşuna deneme kanka otomatik olarak cevap yolluyor geçmiş olsun ben de yedim yakın zamanda kaldırmıyorlar
hiç bir şey yapamassın üstüne su iç. Yeni hesap aç pubg kullanıcı sayısı artsın. ban atmanın amacı kendine kullanıcı sayısı kasmak için. Her yeni hesap yeni kullanıcı demek oyun sektöründe populerlik kasmaktan başka bişey değil. 10 yıl ban atacağına oyun ID sini iptal etsin silsin.
Her zaman olasılık vardır kanka zevk almak için oynayabilirsin ama gene yersin tahminimceKanka peki spoof atsam aynı yerden hile kullanmaya devam etsem legit Bi sekil ban yemem demi
Kanka spooflasam yeni hesapla hileyle gene devam etsem legit ban yemem demi
acamaz imkansiz bişi bu yani ölen birini mezara sokuyorsunuz sonra yeniden cıkartıp canlandırmaya calışmak gibi bişi buPubgnin Hile Koruması Kötüde Ban açarken Biraz Zorlanabilirsin Geçmiş Olsun
hocam ben de yemedim nasıl yiyorlar anlamıyorum bir ara mevlana gibi kullandım hileyi gene ban yememiştimkardeşim öncelikle gecmiş olsun 10 yıl ban geri dönüşü yok 1 3 ay arası atsalar uyarı amaclıdır şimdi sen ne yap biliyormusun yeni bir hesap ac tekrardan gir oyna bu sefer izle ama fark ettirme her an seni izliyorlarmış gibi düşün öyle oyna lan bu memoryhackers dan ban yemeyen tek ben miyim diye düşünmye başladım artık
aim cok fazla acıktır belki de yada duvarın arkasından akip ediyorsundur dikkat etNormal legit bir sekilde oynuyordum oyunu, hileyle adam görmeden vurmam. Görünce vururum, sonra ilk 5 dakikalığına ban yedim, açıldı. Şımdı de ban yerinde 1 gün men edildi yazıyor ama hesabınız 2031'de açılacak diyor. Acaba hesabım açılırsa spooflasam hileyle tekrardan aynı devam edebilir miyim? Bir de eğer 10 yıl yediysem umarım yememişimdir, banı nasıl kaldırabilirim? Legit oynuyordum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?