Onaylı Üye
Aga önceden açılıyordu bu hile güncellendikten sonra oldureis windows ile alakalı bende de açılmıyordu ben formatladım pcyi win10 Pro yükledim şuan sorun yaşamadım birde driverlerini kontrol et
Bende yapamıyordum virüs programın bilgisayar her açıldığında otomatik açılıyor her seferinde virüs programı yada güvenlik duvarını manuel elle kapatArkadaşlar forumdaki her konu başlıgına baktım ama olmuyor ne yaparsam yapayım
-Silip yükledim
-Temp klasörünü temizledim ve daha niceleri
Sistemim Win 8.1 anti banı açsam da açmasam da hile açılıyor ama çalışmıyor adamları göremiyorum silahlar gözükmüyor
Yardım istiyorum lütfen :/
windows defenderi ve antivirusu kapat çalışıyorreis windows ile alakalı bende de açılmıyordu ben formatladım pcyi win10 Pro yükledim şuan sorun yaşamadım birde driverlerini kontrol et
Bildiğin bir driver kontrolcü program var mı ? Veya nasıl kotrol edebilirimDriver eksikliginden kardesım driverlerin kontrol et derim
Önbellek derken nasıl temizleyeceğim ?Ön belleği temizle dostum
Kardeşim format atmayı ben de biliyorum bir hile için neden pc yi formatlayım daha kolay bi çözüm yok mudurformat at bilgisayara düzelir
Defender kapalı :/windows defender kontrol et birde hileyi görüp kapatıyor otomatik program kendin kapatabilirsin onu ayarlardan
Hileyi nasıl kullanırım sekmesi var sağ üst köşede ordan bakabilirsinArkadaşlar forumdaki her konu başlıgına baktım ama olmuyor ne yaparsam yapayım
-Silip yükledim
-Temp klasörünü temizledim ve daha niceleri
Sistemim Win 8.1 anti banı açsam da açmasam da hile açılıyor ama çalışmıyor adamları göremiyorum silahlar gözükmüyor
Yardım istiyorum lütfen :/
50 mesaj ve üstü olması lazım sitede o şekilde onaylı üye olursun üye grupları kısmından okuyabilirsinYa Ben hileyi Açamıyorum Bile Herşeyi İndirdim Hile Alanına Geliyorum Onaylı Üye falan Diyor Yardımcı olabilir misiniz?
50 mesajın olması lazım spamsızYa Ben hileyi Açamıyorum Bile Herşeyi İndirdim Hile Alanına Geliyorum Onaylı Üye falan Diyor Yardımcı olabilir misiniz?
onaylı üye diyorsa mesaj sayın 50 ve üstü olması lazım broYa Ben hileyi Açamıyorum Bile Herşeyi İndirdim Hile Alanına Geliyorum Onaylı Üye falan Diyor Yardımcı olabilir misiniz?
50 yorumunda spamsız olması lazım yorum koşullarını okuyabilirsin50 yorum şart mı oke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?