pcye reset at oyunu açmadan dene açılır.Pubg mobile EzPubg çalıştırmak istiyorum bu ekranda kalıyorum.
Defender kapalı
Güvenlik duvarı kapalı
yönetici olarak çalıştırıyorum
Başka ne yapmam gerek çalıştıramadım bir türlü
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Oyunu kapatıp öyle aç diyormuş ama onu da yaptım şimdi hile dosyasını klasörden siliyor böyle kalıyor.
Denedim hocam durum aynı programı siliyorpcye reset at oyunu açmadan dene açılır.
Hocam lol oynuyorum da ama şuan lol kapalı vanguard dediğiniz şey sürekli açık mı kalıyor nasıl kapatırım onuWindows defender açık o yüzden virüs olarak algılıyor ve siliyor. Windows defender 1 tıkla kapatma programları var indir bi tanesini ve kapat.Birde lol oynuyorsan vanguardı kapat yada kaldır açılır hile
evet arka planda çalışmaya devam ediyor valorant oynamıyorsan direk kaldır oynuyorsan eğer sağ altta gizli simgeleri göster işareti var ^ bu şekilde ona tıkla orda vanguardın üstüne gelip sağ tıkla çıkış yap.Eğer orda görünmüyorsa arama kısmına görev yöneticisi yaz ordan bulup kapatHocam lol oynuyorum da ama şuan lol kapalı vanguard dediğiniz şey sürekli açık mı kalıyor nasıl kapatırım onu
vanguard bilgisayarında valorant varsa olur. denetim masasından kaldırabilirsin varsa direk vanguard yazar ama vanguarddan olduğunu sanmıyorum hatanınHocam lol oynuyorum da ama şuan lol kapalı vanguard dediğiniz şey sürekli açık mı kalıyor nasıl kapatırım onu
Reis Arkada Riot Vanguard Açık İse Hileyi Tespit Edip Silebilir Bende de OIuyordu Vanguardı Kapattığım Zaman Hileyi Aktif Edebiliyorum RiotVanguard Kapatmanı ÖneririmPubg mobile EzPubg çalıştırmak istiyorum bu ekranda kalıyorum.
Defender kapalı
Güvenlik duvarı kapalı
yönetici olarak çalıştırıyorum
Başka ne yapmam gerek çalıştıramadım bir türlü
Post automatically merged:
Oyunu kapatıp öyle aç diyormuş ama onu da yaptım şimdi hile dosyasını klasörden siliyor böyle kalıyor.
Kapalı zaten hocam hile açılıyor sadece silah esp çalışmıyor yada bir ayarmı yapmak gerek onu bilmiyorumReis Arkada Riot Vanguard Açık İse Hileyi Tespit Edip Silebilir Bende de OIuyordu Vanguardı Kapattığım Zaman Hileyi Aktif Edebiliyorum RiotVanguard Kapatmanı Öneririm
o bende de çalışmıyor knk onu açmadan da oynayabilirsin <3Kapalı zaten hocam hile açılıyor sadece silah esp çalışmıyor yada bir ayarmı yapmak gerek onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?