14 Şub 2021 #1 assdsd Uzman Üye Katılım 27 Şub 2020 Mesajlar 267 Tepki puanı 21 Ödüller 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI Selam arkadaşlar pubg mobıl hılesındekı x eksen y eksen diye bir şey var onlar işe yarıyor bilgisi olan varmı
Selam arkadaşlar pubg mobıl hılesındekı x eksen y eksen diye bir şey var onlar işe yarıyor bilgisi olan varmı
15 Şub 2021 #2 RaxiD R Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 335 Çözümler 3 Tepki puanı 45 Ödüller 6 Yaş 25 6 HİZMET YILI Dostum o ayarlar aimbotu ayarlıyor biraz kullanırsan çözersin. Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Şub 2021 Konuyu başlatan #3 assdsd Uzman Üye Katılım 27 Şub 2020 Mesajlar 267 Tepki puanı 21 Ödüller 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI RaxiD' Alıntı: Dostum o ayarlar aimbotu ayarlıyor biraz kullanırsan çözersin. Genişletmek için tıklayın ... onu bende biliyorum neyi değiştiriyor onu öğrenmek istiyorum ben bişey fark edemedim Oyla 0 Olumsuz oyla
RaxiD' Alıntı: Dostum o ayarlar aimbotu ayarlıyor biraz kullanırsan çözersin. Genişletmek için tıklayın ... onu bende biliyorum neyi değiştiriyor onu öğrenmek istiyorum ben bişey fark edemedim
16 Şub 2021 #4 RaxiD R Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 335 Çözümler 3 Tepki puanı 45 Ödüller 6 Yaş 25 6 HİZMET YILI assdsd' Alıntı: onu bende biliyorum neyi değiştiriyor onu öğrenmek istiyorum ben bişey fark edemedim Genişletmek için tıklayın ... Dostum nişan alınan yeri değiştiriyor x ekseni sağ sol y ekseni ile yukarı aşağı ayarı yapabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
assdsd' Alıntı: onu bende biliyorum neyi değiştiriyor onu öğrenmek istiyorum ben bişey fark edemedim Genişletmek için tıklayın ... Dostum nişan alınan yeri değiştiriyor x ekseni sağ sol y ekseni ile yukarı aşağı ayarı yapabilirsin.
16 Şub 2021 Konuyu başlatan #5 assdsd Uzman Üye Katılım 27 Şub 2020 Mesajlar 267 Tepki puanı 21 Ödüller 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI RaxiD' Alıntı: Dostum nişan alınan yeri değiştiriyor x ekseni sağ sol y ekseni ile yukarı aşağı ayarı yapabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... eyw sağ olasın Oyla 0 Olumsuz oyla
RaxiD' Alıntı: Dostum nişan alınan yeri değiştiriyor x ekseni sağ sol y ekseni ile yukarı aşağı ayarı yapabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... eyw sağ olasın
16 Şub 2021 #6 Emrullah1203 E Seçkin Üye Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 321 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI o aimbot yanı otomatık adam takıp etme ayarlarını ayarlıor yanı adamın ustune birden aim çevirme ayarları Oyla 0 Olumsuz oyla
o aimbot yanı otomatık adam takıp etme ayarlarını ayarlıor yanı adamın ustune birden aim çevirme ayarları