Onaylı Üye
telefondan basithile için çokda zeki olmaya gerek yok aslında kolu olsa yeter
Yapalım bu işi babuş 2 gibi yazacagım sana özeldenarkadaşlar sürekli araplar ilk sıralarda zeki 3 tane hileli takım arkadaşı arıyorum bugüne kadar hiç banlanmadım oyun içi stratejimizi takım oluşacağı zaman açıklarım araplar aynısını yapıyor oyunda önceliğimiz onları avlamak türklere - puan yedirmek yok türk oyuncuları sona bırakıcazki eksi yemesinler yabancılar önceliğimiz seri seri rank kasarız bu konu içinde ayrıca takımlar oluşabilir birbirinizi ekleyebilirsiniz aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi yine ilk sıraları almışlar ilk günlerde sürekli win ( Memoryhackers bize bu konuda antibanlı temiz bir hile hazırladı başarabiliriz )
Ekli dosyayı görüntüle 42589
Sende para bas oyuma sanada dokunmazlar knkEninde sonunda ban yiyebiliyorsun amaAraplara nedense dokunmuyolar onu çözemedim
hileli kafası çalışmayan çok kişi gördükde bu yüzden not ekledim knkhile için çokda zeki olmaya gerek yok aslında kolu olsa yeter
hangi ligdesiniz yaş ve hangi saatlerde müsaitsiniz belirtirsenizyer varsa gelırım arkadasımla beraber
isim kartı silah vb desenler gibi çerçeve bir çok güzel hediye ve bir amaç var sade bir şekilde git vur öl bir süre sonra sıkıcı olurrank muhabbeti mobilin en saçma yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?