Aynı şekilde bende de Royale Pass falan var güvenli bir şekilde kullanıyorum hiç bir sorun yokYapımcıların verdiği aim ayarlarını kullanırsak sıkıntı çıkmıyor,
ilk çıktığından beri kullanıyorum ve hesabımda royale pass var daha ban yemedim.
Belli olmaz ama
Internal'da kullanıyorum hocam fov ise 160 kaç gündür böyle kullanıyorum.İnternal aimbot adama direkt çok iyi kitlendiğinden bazen oyun yakalayabiliyor. Güncelleme gelene kadar external kullanın.
F6 refreshhello guys . i have a problem with dword team vip cheat on pubg Mobile . it doesn't work for me correctlly .
i install all game drivers needed to run it but it still not working .
problem is the program running , i can see the menu and radar but can't see people with esp and esp radar ....
Please any one Help me to fix that .TNX
Aynen öyle belli etmicen report yememek içinBilmeyenler için söyleyim, pubg nin sistemi hem manuel hem otomatik vurduğunuz kişi yerli veya yabancı fark etmez 5 in veya 8 in üstünde report yerseniz aynı sebepten veya sebeplerden ötürü sistem otomatik olarak ban atıyor. Verilen ayarlar ile sessizce oynarsanız ban yemezsiniz.
i actually did press F6 Bro . but it still Not working . it work some time correctly . but most of the time it doesn't . i hope you indrestand Me . and hope i will find solutionF6 refresh
off yapınca umarım kapanıyordun yanlışım varsa bilenler söylebilirmivalla butun her seyı off yapıyorum kapatıyorum sadece radar 3d box wh acıyorum 3 tane işlem acık gerisi paso kapalı (off)
Sadece Wallhack bu riski en düşüğe çekiyor.her hile ban riskli sen aimi düzgün ayarlarsan hiçbi sıkıntı yaşamazsın bende kullanıyorum daha yemedim inşallahda yemem
bende zaten esp kullanıyorum sadece aime çok ihdiyacım yoktu işimi görüyor böyleSadece Wallhack bu riski en düşüğe çekiyor.
Kesinlikle katılıyorum. Amaçları hileyi karalamakBan yeme filan yok belli edersen tabi yersin ben belli ediyorum ama yemiyorum bi kaç gün sonra banlanırım hileyle alakalı hiç ban filan yok uyduruyorlar
Yav kullandığımız sevdiğimiz hileyi neden karalayalım olum komiksinizKesinlikle katılıyorum. Amaçları hileyi karalamak
iyi dedin krallllNe kullanırsanız kullanın yeter ki ilk mermiyi onlar sıksın biraz afallamış gibi yapın sonra vurun gavurlara... Türkse zaten tek yersiniz çünkü oda hiledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?