Çözüldü Pubg mobile hile hakkında yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kolay gelsin öncelikle pubg mobile tam ekran oynadığım zaman F11'e basıpda hıle aktifse bile çalışmıyor esp kapboluyor tekrar f11 bastığımda yarım ekranda hile aktif görünüyor tam ekran modunda Aim boot ayarlı esp göstermiyor ama bir adama capslook tusuna aim koydum adamda çalışıyor ama esp yok küçük ekranda var bu sorunu yaşayan çözen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum saygılar

Çözüm
kolay gelsin öncelikle pubg mobile tam ekran oynadığım zaman F11'e basıpda hıle aktifse bile çalışmıyor esp kapboluyor tekrar f11 bastığımda yarım ekranda hile aktif görünüyor tam ekran modunda Aim boot ayarlı esp göstermiyor ama bir adama capslook tusuna aim koydum adamda çalışıyor ama esp yok küçük ekranda var bu sorunu yaşayan çözen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum saygılar
oyun içi ekran çözünürlüğünü düşür tekrar dene.
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oyun içi ekran çözünürlüğünü düşür tekrar dene.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pc ekran çözünürlüğü ve oyun ekran çözünürlüğünü aynı yap monitörünün desteklediği kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...