14 May 2020 #1 growe61 G Üye Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 24 Tepki puanı 3 Yaş 25 6 HİZMET YILI bu hileden anlayan varsa teamweat le pc me bağlanıp yardım edebilir mi? 1 haftaır ugrasıyorum olmuyor
bu hileden anlayan varsa teamweat le pc me bağlanıp yardım edebilir mi? 1 haftaır ugrasıyorum olmuyor
Çözüm A A adoeyo98 14 May 2020 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
15 May 2020 #21 lazoğlu52 L Üye Katılım 5 Nis 2020 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Yaş 34 6 HİZMET YILI alakası yok kardeşim onaylı üye olmak gerekiyor sanırım yoksa defender güvenlik duvarını falan komple kapattım belki 20 defa sildim yükledim Oyla 0 Olumsuz oyla
alakası yok kardeşim onaylı üye olmak gerekiyor sanırım yoksa defender güvenlik duvarını falan komple kapattım belki 20 defa sildim yükledim