13 Şub 2019 #1 desthur Lord_Of_Recep Uzman Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 165 Tepki puanı 11 Ödüller 9 Yaş 29 10 HİZMET YILI Selamun Aleyküm arkadaşlar ben Pubg Mobile Tencent gaming buddy için yapılan hilenin her adımını doğru yapıyorum fakat ne 1 dakkika bekleyin tarzı bi yazı geliyor ne de Menü geliyor ne yapmam lazım Yardım edin Lütfen <3 Not / İşletim sistemim Win 7
Selamun Aleyküm arkadaşlar ben Pubg Mobile Tencent gaming buddy için yapılan hilenin her adımını doğru yapıyorum fakat ne 1 dakkika bekleyin tarzı bi yazı geliyor ne de Menü geliyor ne yapmam lazım Yardım edin Lütfen <3 Not / İşletim sistemim Win 7
13 Şub 2019 Yasaklandı #2 SAMET BİÇER S 永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye Banlı Üye Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 8 HİZMET YILI win 7 de sıkıntı var sanırım birde fulldriver bul internetten onu indir kur Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Şub 2019 #3 Sayitbaki12 S Üye Katılım 1 Ara 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI Eğerki f11 yani tam ekrandaysa pencereli ekran yap eğer yapdıysan yetgililere ulaş veya hile dosyasını silip tekrardan yükle Teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
Eğerki f11 yani tam ekrandaysa pencereli ekran yap eğer yapdıysan yetgililere ulaş veya hile dosyasını silip tekrardan yükle Teşekkürler
14 Şub 2019 #4 polatsinyour P Üye Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 7 HİZMET YILI reis yazı geldikten sonra beklemene gerek yok direk oyuna girdinmi menü geliyor :d iyi oyunlar Oyla 0 Olumsuz oyla
14 Şub 2019 #5 P0LVT P Üye Katılım 14 Şub 2019 Mesajlar 13 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 26 7 HİZMET YILI dediğim gibi o yazı geldikten sonra oyun(maça) gir menü geliyor en azından bende öyle Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Şub 2019 Konuyu başlatan #6 desthur Lord_Of_Recep Uzman Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 165 Tepki puanı 11 Ödüller 9 Yaş 29 10 HİZMET YILI polatsinyour' Alıntı: reis yazı geldikten sonra beklemene gerek yok direk oyuna girdinmi menü geliyor :d iyi oyunlar Genişletmek için tıklayın ... Yazı Gelmiyor Kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
polatsinyour' Alıntı: reis yazı geldikten sonra beklemene gerek yok direk oyuna girdinmi menü geliyor :d iyi oyunlar Genişletmek için tıklayın ... Yazı Gelmiyor Kardeşim
15 Şub 2019 Konuyu başlatan #7 desthur Lord_Of_Recep Uzman Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 165 Tepki puanı 11 Ödüller 9 Yaş 29 10 HİZMET YILI SAMET BİÇER' Alıntı: win 7 de sıkıntı var sanırım birde fulldriver bul internetten onu indir kur Genişletmek için tıklayın ... Varmı bildiğin bi full driver paketi Varsa link atarsan güzel olur <3 Oyla 0 Olumsuz oyla
SAMET BİÇER' Alıntı: win 7 de sıkıntı var sanırım birde fulldriver bul internetten onu indir kur Genişletmek için tıklayın ... Varmı bildiğin bi full driver paketi Varsa link atarsan güzel olur <3
15 Şub 2019 Yasaklandı #8 Anveegun A Banlı Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 99 Tepki puanı 14 7 HİZMET YILI Hileyi ve emülatörü tamamen kapattığından emin ol (Görev yöneticisinden kontrol edebilirisin) Ardından tekrardan dene. Oyla 0 Olumsuz oyla
Hileyi ve emülatörü tamamen kapattığından emin ol (Görev yöneticisinden kontrol edebilirisin) Ardından tekrardan dene.