Onaylı Üye
biraderim bende onlardan biriyimpubg mobile de hıle yuzunden 20 tane hesabım kapandı bazı arkadaslar asa kadar cıkıp ban yememısler oyle konusuyorlardı merak ettım forumda var mı ban yemeyen uzun suredır aynı hesapta oynayan varsa taktıgı nedır nelere dıkkat etmek lazım nelerı yapmamak lazım hıleyle oynarken
recoil nedir broRecoil kullanmamanı tavsiye ederim.
ben sadece wallhack kullanıyorum ve ıtem bulma ama bıraz agresıf oynuyorum hep platıne gelınce ban yıyorum platınden sonra cok sıkıntı harbıbiraderim bende onlardan biriyim
Wall Hack kullanma Platinden sonra yoksa duman olursun
You'll find that cheat here. Play with cheats will not ban your IDpubg mobile de hıle yuzunden 20 tane hesabım kapandı bazı arkadaslar asa kadar cıkıp ban yememısler oyle konusuyorlardı merak ettım forumda var mı ban yemeyen uzun suredır aynı hesapta oynayan varsa taktıgı nedır nelere dıkkat etmek lazım nelerı yapmamak lazım hıleyle oynarken
5-6 kill geçme bişey olmaz kardeşimPost automatically merged:
recoil nedir bro
Post automatically merged:
ben sadece wallhack kullanıyorum ve ıtem bulma ama bıraz agresıf oynuyorum hep platıne gelınce ban yıyorum platınden sonra cok sıkıntı harbı
Sadece wallhack kulan ve belli etmepubg mobile de hıle yuzunden 20 tane hesabım kapandı bazı arkadaslar asa kadar cıkıp ban yememısler oyle konusuyorlardı merak ettım forumda var mı ban yemeyen uzun suredır aynı hesapta oynayan varsa taktıgı nedır nelere dıkkat etmek lazım nelerı yapmamak lazım hıleyle oynarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?