Üye
aim smooth özelliğinin değerini artırmayı deneDword VIP R3 [0.18] ANTI BAN olanı kullanıyoruz. Burada baska hile var mı ? yeniyiz
forumda bir çok bilgi var biraz araştırsan hemen çözeceksin sorununuSelamlar arkadaslar sitede hileyi kullanıyorum . Güncelleme gelmeden önce capslokla aim botu silahla taradıgımda zoom yukarı saga sola şaşmıyordu. Şuan yeni gelen güncellemeyle şuan capslok basınca tutamıyorm fırlıyor bi anda zoom. Bunun sebebi nedir sizce? Nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek ?
yeah
Selamlar arkadaslar sitede hileyi kullanıyorum . Güncelleme gelmeden önce capslokla aim botu silahla taradıgımda zoom yukarı saga sola şaşmıyordu. Şuan yeni gelen güncellemeyle şuan capslok basınca tutamıyorm fırlıyor bi anda zoom. Bunun sebebi nedir sizce? Nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek ?
Hocam hassasiyet ayarları falan denedim ama olmadı. Baya ugrastım bilgin varsa paylasabilir misinforumda bir çok bilgi var biraz araştırsan hemen çözeceksin sorununu
Dword VIP R3 [0.18] ANTI BAN olanı kullanıyoruz. Burada baska hile var mı ?hangi hileyi kullanıyorsun
aim smooth özelliğinin değerini artırmayı deneDword VIP R3 [0.18] ANTI BAN olanı kullanıyoruz. Burada baska hile var mı ? yeniyiz
hocam arttırma yada azaltma falan olayı yok. Kullandın mı bilmiyorum o hileyiaim smooth özelliğinin değerini artırmayı dene
Dword VIP R3 [0.18] ANTI BAN olanhangi hiledesin suan
bu hıleyı nasıl kullanıyorsun bende olmuyor :SDword VIP R3 [0.18] ANTI BAN olanı kullanıyoruz. Burada baska hile var mı ? yeniyiz
nasıl yok kardeşim sen neyden bahsediyosunhocam arttırma yada azaltma falan olayı yok. Kullandın mı bilmiyorum o hileyi
Post automatically merged:
Dword VIP R3 [0.18] ANTI BAN olan
Babuş aim ban kısmı var ya. Orada aim i capslok kullanıyoruz. oyun icinde karsıdaki adama sıkarken capslok tıklıyorum ve zoom bi anda dönüyor. onu anlatıyorum. Sen hangi bölümdekini bahsediyorsun yazar mısın tam olarak ne yazdıgını bölümdeki yazı ?nasıl yok kardeşim sen neyden bahsediyosun
o capslook yazısının hemen altında aim smooth diye bir şey var x2, x3, x4 filan yazıyor onu artırıp sonra dene mesela x6 dı da filan dene bu şekilde düzeltebilirsinBabuş aim ban kısmı var ya. Orada aim i capslok kullanıyoruz. oyun icinde karsıdaki adama sıkarken capslok tıklıyorum ve zoom bi anda dönüyor. onu anlatıyorum. Sen hangi bölümdekini bahsediyorsun yazar mısın tam olarak ne yazdıgını bölümdeki yazı ?
babuş youtube yaz bu hileyi anlatıyor.bu hıleyı nasıl kullanıyorsun bende olmuyor :S
Babuş deniyorum smdi tmo capslook yazısının hemen altında aim smooth diye bir şey var x2, x3, x4 filan yazıyor onu artırıp sonra dene mesela x6 dı da filan dene bu şekilde düzeltebilirsin
düzeltebildin mi onu da bize söylersen?babuş youtube yaz bu hileyi anlatıyor.
Post automatically merged:
Babuş deniyorum smdi tm
her hile de varDword VIP R3 [0.18] ANTI BAN olanı kullanıyoruz. Burada baska hile var mı ? yeniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?