Onaylı Üye
açıkta antivirüs programı yok kardesımantivirüsü kapatıp tekrar indir ve dene
GETLASTERROR ?can you tell me more about your errors i can help you ... my hack workings fine bro
bende öyle bir bilidirm çıkmıyor kardeşimaga defenderı kapattıktan sonra sol alta yine de bildirim geliyor ya ona tıkla gelen yerde seçenekler var ordan izin ver yapınca oldu benımkı de
hee valla bende öyle bıldırım geldı ona tıklayınca yaptım kanka başka yolu varmı bilmiyorumbende öyle bir bilidirm çıkmıyor kardeşim
tamam kankahee valla bende öyle bıldırım geldı ona tıklayınca yaptım kanka başka yolu varmı bilmiyorum
my bro i sorry im writing english ... my bro you need to change your windows first ... you need to install windows 10 pro 64 bit 1909... 2nd you need install .net framework 4.8 or better .. if you install already 3. you need to download and install all visual c++ runtime ... 4.disable your anti virus through edit group policy... run game run hack enjoyGETLASTERROR ?
biraz sabret kardeşim sisteme geç düsmüş olabilir şuan herkes onaylı üye için uğraşıyor ayrıca anti vürüs programını kapat hileyi sil tekrar denearkadaşlar bildiğiniz üzere onaylı üye oldum hile onaylı üye olunca çalışır dediler hala bende aynı hatayı veriyor hile yüklendi diyor fakat 2.bir cmd dosyası gıbı sıyah ekranı açmıyor ve ekrana gelen herhangi bir hile işlemi söz konusu değil
kardesım antivirüs yok bilgisayarda hileyi kaç defa sildim yükledim halabi değişiklik yokbiraz sabret kardeşim sisteme geç düsmüş olabilir şuan herkes onaylı üye için uğraşıyor ayrıca anti vürüs programını kapat hileyi sil tekrar dene
rankın hile sistemine geç düşebilir yoğunluk var ben şuan gayet net kullanıyorumkardesım antivirüs yok bilgisayarda hileyi kaç defa sildim yükledim halabi değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?