PUBG Mobile hileli oynarken aşırı kasıyor bilgisayarı değiştirmeli miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bir hile için yeni pc almana gerek yok

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum işlemci alaksız oldugun için emulatorla o yuzden kasıyor başka bişeyle alaksı yok en iyi işlemcide alsan ole olur hilede belki işlemciye dar boğaz yapıypor uyumlu olmadıgı için ben o yuzden hiç oynamıyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
emulator değiştirebilirsin benimde kasıyordu ara ara hile kullanırken pc değiştirdim birde emulator değiştirdim 60 sabit suan fps

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kasayı değiştir i5 8 gb ram daha iyi.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hile kullanılan hemen her bilgisayarda fps düşüşleri olur. Hile kullanmak için pc upgrade etmek mantıklı değil...

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yükselme sakın gayet iyi pubg mobile ile alakalı boşver yani bro

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bilgisayarın gayet yeterli gameloop ayarlarını kontrol etmelisin diye düşünmekteyim bunun haricinde sadece bir hile için yeni bir sistem almak bana pek mantıklı gelmedi. : )

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bende cok takılmalar yasadım fakat 90 fps ındırmenı tercıh ederım bı ıhtımal onda kasmayabılır ama pc cok kotuyse o bıle faydaetmeez
Dostum bilgisayarın gayet yeterli gameloop ayarlarını kontrol etmelisin diye düşünmekteyim bunun haricinde sadece bir hile için yeni bir sistem almak bana pek mantıklı gelmedi. : )
valla knka hıle ıcınde pc degıstırılmez bende aynı kafadayım ındır 90 fps kasma masma yok bas gıt ugrasma hıleyle

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Pubg mobilde zaten max 90fps alabiliyorsun ve hile de bunu desteklemiyor diye biliyorum birisi konu açmıştı 90fps hilesi gelsin diye vs.
knka bende denedım de 90 fps de nedense hıleyı acamadım demkkı bende olmuyomus tek ben hıle fıxlendı sanmıstım megersem 90 fps vermıyomus
Bendede aşırı derece kasıyor hile çok zorluyor pc yi
knk cok ıyı pc olması lazım bılmıyorum nedense hılede cok kasma ve takılma oluyo bende vazgectım hıleden sukur :D 90 fps de yaptık en ıyısı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun olmuştu. Cpu parking yükledim sorun ortadan kalktı bro.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Emülatör zaten ağırlık ediyor bir de hile çalışınca ekstra programa giriyor biraz kastırıyor normal

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Emülatör biostan bir ayar ile daha optimize çalışıyordu. ben ssd ile laptopumda problemi çözdüm.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pc de kasıyor bilgisayarınla pek alakası yok diye tahmin ediyorum o pubg den kaynaklanıo bide hile üstüne

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hilede virüs var çünkü sizin sistemi zorluyor ve bundan kaynaklı kasmalar oluyor en iyisi hilesiz oynayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
you can have a very good pc but still the emulators are rendering ,lagging..its like an android systerm running inside your operating system.They consume so much cpu and gpu...My computer can run gtaV very smooth but emulator lags even when on low resolution when i take a fight..so what i do is i turn of my ingame speaker and mic so it doesnt lag much...

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
arkada başka programlar açıktır bende de kasıyordu ama şimdi hiç kasmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...