anladım sağol kardeşimBaşkan belli uygulamalar var bunun için youtubeda rahat bulabilirsin ama dikkat ederim ban atıyorlar direk
aimbot yapmam sadece wal açsam oda yeter bana ya sitedeki hilede tüm özellikler var ama ban atarsa gerek yok açmayaprefire ve aimbot yapmadiginiz surece ban yemezsiniz.
valla bende bayadr bıraktım bu ban yüzünden ama şuan geri dönmek istedim efsaneler ölmez hesabıYok her hile sonunda bani yyiyo bu bi gerçek
eskiden ben yapıyodum zor değil ama illaki bilen vardır diye sizede sormak istedim malum 1 yıldan beridir girmembu dediğin olay biraz zor gibi duruyor ama bulursam yazıcam
inşallah etmemeye çalışcam ama oyun farketmezse tabibelli etmeden oynarsan ban falan yemezsin
hee bunu indirmem lazım pc ye anladım teşekkürler deneyecemldplayer diye bi emilötör var indirp onda oynarsan karşına telefonda oynıyan kişiler gelicektir
oyun farketmese sıkıtnı yok belli etmem debelli etmeden oynarsan bban yemesein sıkıntı yok
ldplayer yazmış arkadaş deneyim bi şansa kadereEmülatörü eskiden iptal edip dediğin gibi telefondakilerle oynuyorduk ama bu yüzden bile ban yedik . Kaçarı yok hocam en sonunda yakalıyorlar haberin olsun. İnternetten bu konuda bulacağın şeyler ne kadar güvenilir orasıda baya tartışılır.
Deneyip bizide bilgilendirmeyi unutmayınldplayer yazmış arkadaş deneyim bi şansa kadere
tmmdrDeneyip bizide bilgilendirmeyi unutmayın
herkes öle diyorda belli etmem bende pusarak oynarımm artık napaym aim falan açmma daha yeni hileli girdim emilatör olarak ama alayı hileli adam duvar atıyorbelli etmeden oynarsan ban falan yemezsin dostum
herkes aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?