Senin forumu takip etmediğin ne kadarda ortada adamlar girer girmez ban yiyoruz diyorlardı ve ben yemedim demek ki işe yarıyorÖncelikle yazdığın mesajı kendin okursan bu durumlara alışık olmayan oyuncuların anlamayacağını fark edebilirsin. Mesajının içeriği kabus gibi ney den bahsettiğin belli değil ve senin bu söylediğin söz konusu dahi olamaz. Türkçe den İngilizce den hangi dilden alırsanız alın tp3helper.dat bu durumlar için ekstra olarak BattlEye Anti Cheat yazılımına eklenmiş bir özelliktir. Böyle bir konu açmak için öncelikle BattlEye kullandığı yeni yazılımı ve amacını bilmek gerekiyor dedi kodu gibi veya rast gele uzun vadede denenmiş bir şeyi dile getirmenin manası yok.
Bak şimdi hileye yeni eklenen itemlerin yerini Türkçe gösterme özelliği var ya onu açarsan İngilizce olanı kapatırsan sorun ortadan kalkıyoranlamadım ya tekrar anlatır mısın
Main hesapla denemeDeneyenler yazabilir mi hesabımı tehlikeye atmak istemiyorum bıraz
Fake hesap açmaya üşenirim o yüzden dedimMain hesapla deneme
Olursa yazdeneyecem bakalım işe yarayacak mı işe yararsa söylerim
Aç aç eşeğini sağlam kazağa bağlaFake hesap açmaya üşenirim o yüzden dedim
aşırı derecede haklı.. ciddenÖncelikle yazdığın mesajı kendin okursan bu durumlara alışık olmayan oyuncuların anlamayacağını fark edebilirsin. Mesajının içeriği kabus gibi ney den bahsettiğin belli değil ve senin bu söylediğin söz konusu dahi olamaz. Türkçe den İngilizce den hangi dilden alırsanız alın tp3helper.dat bu durumlar için ekstra olarak BattlEye Anti Cheat yazılımına eklenmiş bir özelliktir. Böyle bir konu açmak için öncelikle BattlEye kullandığı yeni yazılımı ve amacını bilmek gerekiyor dedi kodu gibi veya rast gele uzun vadede denenmiş bir şeyi dile getirmenin manası yok.
Yav he heaşırı derecede haklı.. cidden
Yapamamışsındırarkadaşlar bir işe yaramıyor az önce banlandım
valla dediklerini yaptım ingilizceyi kapattım türkçe yaptım olmadıYapamamışsındır
Başka hangi özellikler açıktı aimbotu açmışsan ondandır ama şimdi açmışsanda açmamışım dersin banavalla dediklerini yaptım ingilizceyi kapattım türkçe yaptım olmadı
Ex-esp yazar oradakilerini tek açTURKCEYE NASIL CEVIRECEZ DETAYLI ANLATIRMISINIZ BAN YEMEYELM
ağa çok şükür kolum var benim bak son 1vs1 kaldık m24 kafasına çaktım eli aldık sonra veri değişimi bağlantı koptu gerçi arkadaş yaptı yarı türkçe yarı ingilizce ayarını onu nasıl ayarlıyoruz onu rica etsem tarif edebilir misinBaşka hangi özellikler açıktı aimbotu açmışsan ondandır ama şimdi açmışsanda açmamışım dersin bana
ağa mesaj yazdım gitmedi galiba kolum var şükür adamla 1vs1 attık m24 ile kafasına çaktım öldürdüm gerçi veri değişimi falan biliyorsun benim türkçe ayarını arkadaş yaptı 5 dakika önce şu ex-esp yazsaydın ban yemicektim ağa bee benim için biri sigara yaksınBaşka hangi özellikler açıktı aimbotu açmışsan ondandır ama şimdi açmışsanda açmamışım dersin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?