Arkadaşlar hileyi 2 yıldır kullanıyorum hiç belli etmeme rağmen öbürsü gün bi açıyorum ban yemişim 2 hesabım da banlandı böyle ztn 30 fps oynuyorum sadece röntgeni açıyorum ses mesafesindeki adama bile yüz yüze gelmediğim sürece bakmıyorum ama hesabım ban yiyor bu güncellemeler olduktan sonra hep böyle oldu 2 hesapta ban yedi bir bilginiz varmı neyden dolayı. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKÜRLLER
aynı sorun bendede oldu kardesım 70 level hesabım ve 59 level hesabım ban yedı, 2 yıldır kullanıyorum bellı etmememe ragmen 15 gun once ban yedım cok ugrastım ama actıramadım sonra baska hesabım ıle gırdım ama ozaman hıle acmadım o hesabımda ban yedı hıle kullanmadıgım halde ne yapcam bılmıyorum
bu konuyla alakalı bir gelişme oldumu ben çok dikkat ediyorum hiç röntgen harici kullanmıyorum ve yıllardır ban yemeden oynadım bu şekilde ama son güncelleme ile ban yedim ne yapalım bekliyormuyuz varmı bir bilgi ?
spoofer kullanman lazım cihazın büyük ihtimal kara listeye düşmüş artık en ufak şüpheli harekette banlanıyorsun banada aynısı olmuştu spoofer kullandım düzeldi