PUBG Mobile Hilesi Gameloop emülatöründe çalışıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar,

PUBG Mobile Dword hilesi 90 FPS Gameloop ( Beta 7.1) emülatörde çalışıyor mu dostlar ? Bende çalışmadı , acaba bi yerde hata mi yaptim diye sizede sormak istedim.

Teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
loder i yönetici olarak çalıştır bende çalıştı ve virüs korumanı kontrol et

Bu hayatı ciddiye almayan gerçek eğlenendir
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga tüm güvenlik duvarlarını kapat defender kapamasanda olur ben kapamadan açıyorum ardından oyuna gir sonra loader i çalıştır siteye gir ve yükle işlem bu kadar

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga tüm güvenlik duvarlarını kapat defender kapamasanda olur ben kapamadan açıyorum ardından oyuna gir sonra loader i çalıştır siteye gir ve yükle işlem bu kadar
3 gundur acmaya calısıyorum acılmıyor hıle .acılıyor ama aktıf olmuyor hıcbırsey .denemedıgım bısı kalmadı..
sanırım hıle fix lenmıus arkadasım gırdı actı ban yedı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İşlenmeyen Özel Durum: System.IO.FileNotFoundException: 'zx_d51fb89cea6147......d9f169, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
konum: System.Reflection.RuntimeAssembly._nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
konum: System.Reflection.RuntimeAssembly.InternalLoadAssemblyName(AssemblyName assemblyRef, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly reqAssembly, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
konum: System.Reflection.RuntimeAssembly.InternalLoad(String assemblyString, Evidence assemblySecurity,

.........................

şeklinde hata almaya başladım şimdide.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben de çalıştıramadım ama arkadaşlar çalışıyor demiş, belki de ben yapamadım. Virüs programını kapatıp deneyeceğim, unutmazsam yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...