Çözüldü Pubg mobile hilesi hala çalışıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pubg mobile hilesini indirdim fakat emülatör olarak tencent gaming buddy 'i bulamadım, nasıl yapacağımı birisi anlatabilir mi ?

Çözüm
PUBG Mobile nin emülatörü şuan gameloop, tencent kapandı diye biliyorum. Hileyi yapmak için ;
1-Hack Center UI Den memory dowloander'i indirmen gerek,
2-Sonra dosyaları çıkart rar şifresi mh
3-İndirdikten sonra oyununu aç,
4-Oyununu açtığında sağ üstteki Hack Center UI den PUBG MOBİLE yi bul,
5-"changefilename" adlı dosyayı aç ve mavi yazı geldikten sonra Hack Center UI den bulduğun PUBG MOBİLE de biraz aşşağıya indikten sonra sağ tarafta "DWORD VIP R3" yazan yere tıkla ve alt kısmında çıkan yükle butonuna bas sonra ekranında açılan 2. cmd de mor ve yeşil yazılar olacaktır herhangi bir kırmızı yazı varsa direk kapat cmd leri sonra tekrar aç eğer olmuyorsa önce pc resetler sonra tekrar dene
6-Mavi yazılı cmd yi kapatabilirsin
7-İyi...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
PUBG Mobile nin emülatörü şuan gameloop, tencent kapandı diye biliyorum. Hileyi yapmak için ;
1-Hack Center UI Den memory dowloander'i indirmen gerek,
2-Sonra dosyaları çıkart rar şifresi mh
3-İndirdikten sonra oyununu aç,
4-Oyununu açtığında sağ üstteki Hack Center UI den PUBG MOBİLE yi bul,
5-"changefilename" adlı dosyayı aç ve mavi yazı geldikten sonra Hack Center UI den bulduğun PUBG MOBİLE de biraz aşşağıya indikten sonra sağ tarafta "DWORD VIP R3" yazan yere tıkla ve alt kısmında çıkan yükle butonuna bas sonra ekranında açılan 2. cmd de mor ve yeşil yazılar olacaktır herhangi bir kırmızı yazı varsa direk kapat cmd leri sonra tekrar aç eğer olmuyorsa önce pc resetler sonra tekrar dene
6-Mavi yazılı cmd yi kapatabilirsin
7-İyi oyunlar :)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...