PUBG Mobile hilesi için taktikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
belli etmemek ölecek olsanda puanın gidecek olsa da belli etmemek en önemli koşuldur ve çok agresif oynamamak

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sana bir ayar veririm 300 metreden adamda vurursunda ban yemen uzun sürmez bro ilk 3 alana kadar uzakta lootla sonrası sana kalmış sinsi oyna

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sende hile var ama karşı adamlarda da olabilir ona göre oyna
hilesiz pubg mobile oynayan kalmadı gibi bi durum var zaten ortalıkta :D
Post automatically merged:

belli etmemek ölecek olsanda puanın gidecek olsa da belli etmemek en önemli koşuldur ve çok agresif oynamamak
knk bırak belli etsin ben espden ban yedim 10 yıllık ban 1 gün sonra geri açıldı banım moderatörler hiç önemsemiyor yeni oyuncuda gelmiyor içerdekileri tutmaya calısıyorlar suan sadece :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bro benim aim birden yön değiştiriyor sola ateş ederken birden yukarı yada aşağı, sağa filan gidiyor yardımcı olabilir misiniz?
Post automatically merged:

Sana bir ayar veririm 300 metreden adamda vurursunda ban yemen uzun sürmez bro ilk 3 alana kadar uzakta lootla sonrası sana kalmış sinsi oyna
Ben de alabilir miyim o ayardan :)

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
sen benim maçlarımı görsen 5 el giriyorum 5 elde kaybediyorum:502081481535913995:
olur öyle şeyler sonuçta hile ile ölümsüz olucak halin yok.
safe oynamanı öneririm biz bile bir dönemin en sağlam hilesini kullanırken önce sakin yerlere atlar lootlanır çatır çutur adamları vurup win alırdık. ayrıca hile kullanan tek sen değilsin bunuda unutma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...