Hayır en garanti Oyun yakalama kullanıyorum son güncellemeden önce olan bir şeydi zaten yaptığım kullandığım bir şeydi son güncellemeden sonra bir türlü yapamıyorumPencere yakalama mı kullanıyorsun? Ekran yakalamada gösterir ama pencere yakalamada kurtarabilir.
cok bilinmeyen yayıncıların çoğu kullanıyor ya özellikle sarı platformda kullanan cok varVay arkadaş yayında bile gizleniyor hile. Pek çok yayıncı kullanıyordur o halde
eklemden oyun yaklama yapMerhaba arkadaşlar, PUBG Mobile oynayarak ve hile kullanarak OBS'den kayıt ve yayın Açıyorum. Son güncellemeden önce OBS'den gizleyebiliyordum PUBG Mobile hilesini fakat şu an olmuyor, bir çözümü var mı? Biliyor musunuz?
aslında hiç bu tarz bir şey görmedim ama bazı yayıncılar nadirde olsa yayın açtığı halde hile yaptığı oluyordu pencere mod olabilirMerhaba arkadaşlar, PUBG Mobile oynayarak ve hile kullanarak OBS'den kayıt ve yayın Açıyorum. Son güncellemeden önce OBS'den gizleyebiliyordum PUBG Mobile hilesini fakat şu an olmuyor, bir çözümü var mı? Biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?