10 Eyl 2020 #41 kasama K Onaylı Üye Katılım 7 Kas 2019 Mesajlar 103 Tepki puanı 5 Ödüller 4 6 HİZMET YILI hile fix yemiş arkadaşlar az önce bi deneyim dedim direk 10 yıllık ban attı ateş bile etmedim
11 Eyl 2020 #42 ay7ac A Onaylı Üye Katılım 3 Mar 2019 Mesajlar 77 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 7 7 HİZMET YILI jegerkahiji' Alıntı: seriously? u play PUBG GL or KR? i play PUBG kr no banned. Genişletmek için tıklayın ... What is the pubg kr? Is it korean? kasama' Alıntı: hile fix yemiş arkadaşlar az önce bi deneyim dedim direk 10 yıllık ban attı ateş bile etmedim Genişletmek için tıklayın ... Hadi ya kötü olmuş. Başka ban yiyen var mı ?
jegerkahiji' Alıntı: seriously? u play PUBG GL or KR? i play PUBG kr no banned. Genişletmek için tıklayın ... What is the pubg kr? Is it korean? kasama' Alıntı: hile fix yemiş arkadaşlar az önce bi deneyim dedim direk 10 yıllık ban attı ateş bile etmedim Genişletmek için tıklayın ... Hadi ya kötü olmuş. Başka ban yiyen var mı ?
13 Eyl 2020 #43 ay7ac A Onaylı Üye Katılım 3 Mar 2019 Mesajlar 77 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 7 7 HİZMET YILI ay7ac' Alıntı: What is the pubg kr? Is it korean? Hadi ya kötü olmuş. Başka ban yiyen var mı ? Genişletmek için tıklayın ... Aynen bende dün yeni guest hesabı açtım 2 el oyun oynadım çıktım. Bugün tekrar oyuna gireyim dedim baktım 10 yıl ban
ay7ac' Alıntı: What is the pubg kr? Is it korean? Hadi ya kötü olmuş. Başka ban yiyen var mı ? Genişletmek için tıklayın ... Aynen bende dün yeni guest hesabı açtım 2 el oyun oynadım çıktım. Bugün tekrar oyuna gireyim dedim baktım 10 yıl ban
14 Eyl 2020 #44 Vasilije V Onaylı Üye Katılım 13 Eyl 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Yaş 27 5 HİZMET YILI Yeah its detected i got ban..