Uzman Üye
hile calısmıyor kı
valla hocam ben de kullanmıyorum aim bot[dalama44] ya görmek yetmıyo bırde aımbot ıstıyonuz oyunun zevkı nerde ıste adamlar yapmış ne güzel yer bılıyorsun o sekılde daha ne ıstersen herkesı oldur dıye hıle yapsınlar sen onu ac ve ızleherkes olsun sende bırıncı ol bu neyın kafasını yasıyonuz
Sen bu oyunda yenisin galiba,emilatorun %80i aim ve sekmeme kullanıyor,araplar 200 metreden AKM ile sprey atıyor ve mermisi milim sekmiyor,sen hangi bilekten bahsediyorsun ki biz bilegimizle savaşalım! Demek istediğim şu, Araplara karşı ezik dusuyoruz,ben normalde aim kullanmiyordum, yaklaşık 1 aya yakın kullanıyorum araplar yüzünden,aim bootun neden çalışmadığını da araştırdım ve çözdüm,aim menüsünde sekmeme olmadığı için aim uzak mesafede bir işe yaramıyor,memory hack biraz daha aim geliştirebilir, yinede saolsunlar emek vermişler ellerine sağlık, ama sen bileginle oynamaya devam et, artık neyin kafasını yaşıyorsan[dalama44] ya görmek yetmıyo bırde aımbot ıstıyonuz oyunun zevkı nerde ıste adamlar yapmış ne güzel yer bılıyorsun o sekılde daha ne ıstersen herkesı oldur dıye hıle yapsınlar sen onu ac ve ızleherkes olsun sende bırıncı ol bu neyın kafasını yasıyonuz
Çok doğru dedin. Aimbot u ben az buçuk kullandım. uzun zamandır kullanmıyorum bir işe yaradığı yok uzak mesafe hareketli rakiplere karşı.. Hatta daha çok ölüme sebep oluyor. Anca Keskin nişancı tüfeği ile sabit rakiplere karşı anlık iş yapıyor.. Araplar da zaten içimizden uçarak no recoil ile geçiyor. Maçlara girmeden önce Magic bullet gelmesin diye dua et öyle gir.Sen bu oyunda yenisin galiba,emilatorun %80i aim ve sekmeme kullanıyor,araplar 200 metreden AKM ile sprey atıyor ve mermisi milim sekmiyor,sen hangi bilekten bahsediyorsun ki biz bilegimizle savaşalım! Demek istediğim şu, Araplara karşı ezik dusuyoruz,ben normalde aim kullanmiyordum, yaklaşık 1 aya yakın kullanıyorum araplar yüzünden,aim bootun neden çalışmadığını da araştırdım ve çözdüm,aim menüsünde sekmeme olmadığı için aim uzak mesafede bir işe yaramıyor,memory hack biraz daha aim geliştirebilir, yinede saolsunlar emek vermişler ellerine sağlık, ama sen bileginle oynamaya devam et, artık neyin kafasını yaşıyorsan
aha yine arapları bahane eden biri daha :dSen bu oyunda yenisin galiba,emilatorun %80i aim ve sekmeme kullanıyor,araplar 200 metreden AKM ile sprey atıyor ve mermisi milim sekmiyor,sen hangi bilekten bahsediyorsun ki biz bilegimizle savaşalım! Demek istediğim şu, Araplara karşı ezik dusuyoruz,ben normalde aim kullanmiyordum, yaklaşık 1 aya yakın kullanıyorum araplar yüzünden,aim bootun neden çalışmadığını da araştırdım ve çözdüm,aim menüsünde sekmeme olmadığı için aim uzak mesafede bir işe yaramıyor,memory hack biraz daha aim geliştirebilir, yinede saolsunlar emek vermişler ellerine sağlık, ama sen bileginle oynamaya devam et, artık neyin kafasını yaşıyorsan
arkadaslare nasıl guncellıyoruz lutfen yardım edingüncellendi çalışıyor
Arapları savunduguna göre,sende arapsin galibaaha yine arapları bahane eden biri daha :d
sonuçta bende hile kullanıyorum arap mıyım acabaArapları savunduguna göre,sende arapsin galiba
sonuçta bende hile kullanıyorum arap mıyım acaba
Sen konuyu neden bu kadar saptiriyorsun,benim demek istediğim Arapların kullandığı hileye karşı Türklerin kullandığı hile düşük kalıyor, kullandığımız hile biraz daha geliştirilmiş olursa daha iyi olur demek istedim,araplar Türkleri öldürünce hoşuna gidiyor sanırım,dalga geçer gibi yorumlar yapıyorsun.sonuçta bende hile kullanıyorum arap mıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?