Yok temmuzdan beridir yemedim.
Dürüst olayım temmuzdan beridir yemedim fakat oyunu aralıklarla oynuyorum 1 2 ay oynuyorsam bir kaç hafts oynamıyorum ișlerden dolayı.Kankam temmuzdan beri nasıl ban yemedin? Helal olsun vallahi. Taktik varsa söyle bize de
Ha o şekilde anladım yoksa illaki yerdin yani meraktan bile aim bot açma sana tavsiyem yoksa ban kaçınılmaz oluyor.Dürüst olayım temmuzdan beridir yemedim fakat oyunu aralıklarla oynuyorum 1 2 ay oynuyorsam bir kaç hafts oynamıyorum ișlerden dolayı
bilgilendirme için teşşekür ederim deniyelim bakalim taktiginiziDürüst olayım temmuzdan beridir yemedim fakat oyunu aralıklarla oynuyorum 1 2 ay oynuyorsam bir kaç hafts oynamıyorum ișlerden dolayı.
Buna gülmekten taktik filan kalmadı allahımBot görünce kız görmüş gibi saldırma yeter, 1 kill eksik olsun
harbiBuna gülmekten taktik filan kalmadı allahımD aahahaha
ya hahahaha bot olduğundan nasıl emin oluyoruz hocamBot görünce kız görmüş gibi saldırma yeter, 1 kill eksik olsun
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hilesinde-ban-riskini-azaltma.224745/#post-4073850Ha o şekilde anladım yoksa illaki yerdin yani meraktan bile aim bot açma sana tavsiyem yoksa ban kaçınılmaz oluyor.
knk esp de yazıyor ama sen bilirsin XDya hahahaha bot olduğundan nasıl emin oluyoruz hocam
kullanmayalı uzun zaman oldu yeni kullanacağımknk esp de yazıyor ama sen bilirsin XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?