arkadaşlar bnm bilgisayarım neden hile açtıgımda sanki ağır çekimdeymiş gibi durmadan DONUYOR. adama ateş edicem bi donuyo ekran açıldıgında adam beni vurmuşl oluyo her oyun bu böyle.. hile var ilk 10 a girmem lazım ama her el eksi yiyorum donma yüzünden. HİLE açmadıgımda gram donmuyo oyun. ama hile açıkken oyun oynatmıyor bana. madem bu kadar kasıcak bunun bi çaresi yokmu. ALLAH aşkına birisi yardımcı olsun BIKTIM ARTIK..!
İNTEL İ5 8 GB RAM intel R HD graphigs 4000 NVİDİA Gforce 610MKnk Bilgisyarının İşlemcini fln Atarmısn
İNTEL CORE 3210M CPU 2.50 gHZİNTEL İ5 8 GB RAM intel R HD graphigs 4000 NVİDİA Gforce 610M
Bence Hileyle AlakalıBende kullanırken çok kastıgı için kullanmayı bıraktım. Pubg mobile alakalıdır. Bilgisayar ile alakalı olduğunu çok düşünmüyorum. optize etmek zorlanıyor
deneyimkardeşim pc ye ağır geliyor olabililr grafikleri düşür ve hilede kullanmadıklarını çoğunu kapat
Hilede esp ayarlarını düzeltarkadaşlar bnm bilgisayarım neden hile açtıgımda sanki ağır çekimdeymiş gibi durmadan DONUYOR. adama ateş edicem bi donuyo ekran açıldıgında adam beni vurmuşl oluyo her oyun bu böyle.. hile var ilk 10 a girmem lazım ama her el eksi yiyorum donma yüzünden. HİLE açmadıgımda gram donmuyo oyun. ama hile açıkken oyun oynatmıyor bana. madem bu kadar kasıcak bunun bi çaresi yokmu. ALLAH aşkına birisi yardımcı olsun BIKTIM ARTIK..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?