Pubg Mobile Hilesiyle Fatih Olan Var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben şahsen fatihe gelemedim ama zaten 2-3 yıl önce kullanıyordum ve oynuyordum

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Fatihe kasmadım ama AS Ustası oldum sezonun bitmesini bekliyorum diğer sezon fatih kasıcam.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pubg Mobile Hilesiyle Fatih Seviyesine Ulaşan ve sonradan ban yıyen vb. durumlarla karsılasan özelıkle fatıh olabılen var mı ?
Ben Fatih oldum Ban yemedim Belli etmeyin o kadar yemezsiniz ( geçen sezon as otoriteye kastım bu sezonda fatih oldum şuan as otoritedeyim fatih çerçevesini flnda aldım

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla dostum 2 hesabı 1 haftada as yapıp bıraktım asa çıktığımda oyunun yarısı hile oluyor :D kesinlikle vardır fatihe çıkan

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pubg gold 1im gelmek isteyen varsa dc ekleyebilir.Mavoelchavooo#0409

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla dostum 2 hesabı 1 haftada as yapıp bıraktım asa çıktığımda oyunun yarısı hile oluyor :D kesinlikle vardır fatihe çıkan
elmasa kadar çok kolay herkesi çatır çutur vuruyordum taçta oyun birden zorlaşmaya başladı sürekli ölmeye başlamıştım en tehlikeli kamede taç ve as

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bir çok arkadaşım böyle çıktı ve ban yediklerini görmedim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2 hesabım var 3 sezondur ban yemedım.ve suan 2 sıde as ustası ..sımdı sıkıldımmmı mısafır hesapan oynuyorum...1..adama durbun acma gozunle gor....2... adamlar damda dıyelım adama 12den bakma zagten durbunu actunmı ekranın heryerınden adamın yerını goruyorsun.ve sureklı durbunu sag sol yap....3...bot gotdun.nısangahın ona dogru kosma sagına yada soluna gıt.sonra onu gozunle gorunce vur.yada en garantısı bırak bot sana sıksın ....4....dıyelım bır kısı mantarda yatıyor.yada cımde onu gorme yanından gec gıt.sımdı ozete gelelım.bırakın herzaman karsıdakı once sıze sıksın.ve son bır not.en cok sızı botlar bıldırıyor.hı nırde suda adam vurma .ve cımde adam vurma :bunları yap.ban yemezsın hıle kalıtelı bır hıle hep kendı hatanızdan ban yıyorsunuz..

NEVER LOOSE FAITH
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
i play bgmi full brutal

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aslında hileyle alakalı değil sezon başında istikrarlı şekilde kasarsan olursun kanka

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fatihe kasmayı denemedim fakat 2 sezondur as otoritesi olup bırakıyorum abartmadan 5-6 kd de bırakıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onu bende yaptım AS kademesıne kadar yukseldım aımlı ve aımsız sonrasında ban yedım tabı kı de merak ettıgım sadece esp kullanıp fatıha yukselmeyı basarabılen legıt oyuncular var mı ?
ben derecesizde sadece esp oynuyorum rank kasmaya başlayacağım ban yiyene kadar ne kadar olduğumu söylerim iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...