2 sezon fatihe kastım ardından ban yedim garip şekilde legit oynamama ragmenPubg Mobile Hilesiyle Fatih Seviyesine Ulaşan ve sonradan ban yıyen vb. durumlarla karsılasan özelıkle fatıh olabılen var mı ?
Ben Fatih oldum Ban yemedim Belli etmeyin o kadar yemezsiniz ( geçen sezon as otoriteye kastım bu sezonda fatih oldum şuan as otoritedeyim fatih çerçevesini flnda aldımPubg Mobile Hilesiyle Fatih Seviyesine Ulaşan ve sonradan ban yıyen vb. durumlarla karsılasan özelıkle fatıh olabılen var mı ?
teşekkürlerHarika bir dönüm noktası tebrikler efendim
elmasa kadar çok kolay herkesi çatır çutur vuruyordum taçta oyun birden zorlaşmaya başladı sürekli ölmeye başlamıştım en tehlikeli kamede taç ve asvalla dostum 2 hesabı 1 haftada as yapıp bıraktım asa çıktığımda oyunun yarısı hile oluyorkesinlikle vardır fatihe çıkan
astan sonrası çok sıkıntı ve zorelmasa kadar çok kolay herkesi çatır çutur vuruyordum taçta oyun birden zorlaşmaya başladı sürekli ölmeye başlamıştım en tehlikeli kamede taç ve as
ben 8 kd li birini görsem şüpe ederim ama kd düşük olunca şana vurmuş gibi oluyorcihaz banı yemedin değilmi normal hesap banımı attılar
şuan rankım as otoritesi aim kullanmıyorum esp yetiyorPubg Mobile Hilesiyle Fatih Seviyesine Ulaşan ve sonradan ban yıyen vb. durumlarla karsılasan özelıkle fatıh olabılen var mı ?
ben derecesizde sadece esp oynuyorum rank kasmaya başlayacağım ban yiyene kadar ne kadar olduğumu söylerim iyi günler.Onu bende yaptım AS kademesıne kadar yukseldım aımlı ve aımsız sonrasında ban yedım tabı kı de merak ettıgım sadece esp kullanıp fatıha yukselmeyı basarabılen legıt oyuncular var mı ?