☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
reis onu bende biliyom ama c++ da cok az bi bilgim var işte bunu araştırıyom eger böyle bişey yapılabilirse on numara olur hile için ama oyunun katı kuralı cok o yuzden biraz imkansız kılıyo gibi fakat arabın birine denk geldim arakadaş ekledi beni adamlarda nasıl hile varsa ne sarjor değistirıyo ne mermi bitiyo ne silah sekiyo bunlar hep bypasslı oynuyo bide emülatörde karsıma cok geldi özelikle evo alanında ucma var ucmaya metraj ayarı yapıyo 3x 4x 6x e aim ayarı ben anlayamıyom nasıl böyle bile bulabiliyolar ben sadece gördügümü anlatıyom adamla el atıık 36 adam aldı bu hilemi pro hılemi ?Bu dediğin kek yapılabilir ancak ban ??? Ne kadar safe olur. Çok istiyorsan biraz araştır google : cheat engine unammo pubgm ( kesin ban )
sitede video linki var bak kardeşimnasıl yükliyecem ben yeniyim pubg adam görme hilesi istiyim
Esp ayarlarında hepsi var skeleton u off yap kapanır esp box u da 2D yap.peki adamlar görünüyo fakat önlerinde kırmızı dikdörtgen bi kutu var ve çizilmiş adam resmi gibi nasıl kaybedeblirim bu olay ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?