Hileyi acınca oyuna girdiğimde oyun bir anda ucakta veya loot yaparken 1 2 dk donuyor ve sesler cok cizz geliyor. ndn olabilir hileyi acınca öle olmuyor yardımcı olurmusunuz. Donunca oyun yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum bazen 3 4 dk donuyor ve sesler cok karışık geliyor PUBG ID:5396512884
aynı şey bende de oluyor hem biraz emulatorden hemde birsürü özellik var onlardan evler yüklenmiyor yada yere düşüyorsun yada pc takılyor hata gibi sesler geliyor ama belli zaman sonra düzeltiyor bazen uzun sürebilir
aynı şey bende de oluyor hem biraz emulatorden hemde birsürü özellik var onlardan evler yüklenmiyor yada yere düşüyorsun yada pc takılyor hata gibi sesler geliyor ama belli zaman sonra düzeltiyor bazen uzun sürebilir
onun çözümü pek yok hile olmadan kalabalık yere de atlasan aynısı oluyor arada da pc o kadar güçlü değilse ondan da olabilir ben normal pubg 60 70 fps oynarken mobile takılıyor
valla bende bi sıkıntı yok arkadaşlar sisteminiz düşük demiyorum ama oyunda pek fazla optimizasyon olmadığı için sisteminizde yeterlilik seviyesi nedir bilemem ama kasmalar donmalara yol açıyor olabilir kısacası hileyle bir alakası yok donmaların.
selam bende hile acilmiyor neden olabilir ki her sey normal gidiyor pubg mobile ye giriyorum baslatiyorum yukle duymesine vuruyorum calismiyor asagidakina ustekine veriyor onada basiyorum verileri aliyor sonra atiyor
valla bende bi sıkıntı yok arkadaşlar sisteminiz düşük demiyorum ama oyunda pek fazla optimizasyon olmadığı için sisteminizde yeterlilik seviyesi nedir bilemem ama kasmalar donmalara yol açıyor olabilir kısacası hileyle bir alakası yok donmaların.
Son güncellemeden sonra bana da aynısı oluyor. Güncelleme derken oyun güncellemesi hileyle alakası yok pek durumun. Oyuna başladıktan 1-2 dk sonra böyle düz yürürken oyun bi donuyor 10 sn sonra geliyor, 5sn sonra aynı şey yaşanıyor gene donuyor 10 sn sonra geri geliyor. Sorunu ekran kartı driverini kaldırıp driveri temiz bir biçimde yeniden kurarak düzelttim.