bende mrk ediyorumOnlara teşekkür edilir de sürekli konuda güncelleştiriliyor diyor ne zaman çıkara acaba yeni sürüm ?
Sabır Sabır Diorumda Bi Yere Kadar Çıkarmasalar Ne Yapıcan Şikayetmi Edicen Zamanı yok Adam bedavaya Yapıo Bide Laf EdiyosunOnlara teşekkür edilir de sürekli konuda güncelleştiriliyor diyor ne zaman çıkara acaba yeni sürüm ?
kardeşim hilesiz oynayalım birşey kaybetmessin , bu arada evet mantıklı adlarınızı verin ekleşelimOnlara teşekkür edilir de sürekli konuda güncelleştiriliyor diyor ne zaman çıkara acaba yeni sürüm ?
Beklemek Zorundasınız Yada Gider Parayla alırsınız O zaman Sıkıntı Cıkarsa Laf Edersinizbende mrk ediyorum
TeşekkürlerSabır Sabır Diorumda Bi Yere Kadar Çıkarmasalar Ne Yapıcan Şikayetmi Edicen Zamanı yok Adam bedavaya Yapıo Bide Laf Ediyosun
Hilesiz taç 4 e kadar oynuyordumda hileye alışınca giresim gelmiyorkardeşim hilesiz oynayalım birşey kaybetmessin , bu arada evet mantıklı adlarınızı verin ekleşelim
bu iyi olmadı sonuçta hile banlamasa bile hile gelince her oyun 50 kişi hile olucak yabancılardada var bu sefer sarmıyor hiçHilesiz taç 4 e kadar oynuyordumda hileye alışınca giresim gelmiyor
çoklu pencerede aç oyunu düzelir büyük ihtimalsadece tencent te çalışıyor ve tencent te benim pubg 98 de kalıyor 3 saat tir yapamadım varsa bilen yazsın
Sil yeniden indir pc den heryerden sil.sadece tencent te çalışıyor ve tencent te benim pubg 98 de kalıyor 3 saat tir yapamadım varsa bilen yazsın
Kardeşim forum anasayfasında sağ tarafta hileli olan oyunların kategorisi var onlar dışında yok diye biliyorumSelamün aleyküm herhangi bir oyun hilesi için istekde bulunabiliyormuyuz acaba sitede yeni olduğum için hiç bir yere konu açamıyorum galiba buraya yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?