Uzman Üye
1- Oyunun bütün paket ve dosyalarını indiriniz.Pubg mobile açıyorum oyuna giriyorum sadece yürüyo shifte koşmuyo bazen yapıyo bazen yapmıyo 5 oyundan 3 ünde yapıyor çıkmak zorudna kalıyorum tekrar giriyorum yine aynı bazen düzeliyo ama ceza alıyorum çıkınca çözümünü bilen biri varsa yardım ederse sevinirim
1- Oyunun bütün paket ve dosyalarını indiriniz.Pubg mobile açıyorum oyuna giriyorum sadece yürüyo shifte koşmuyo bazen yapıyo bazen yapmıyo 5 oyundan 3 ünde yapıyor çıkmak zorudna kalıyorum tekrar giriyorum yine aynı bazen düzeliyo ama ceza alıyorum çıkınca çözümünü bilen biri varsa yardım ederse sevinirim
merhablar hocam şimdi ise hata KODU 5 veriyor gameloopta pubg yi açatığım zaman nedeni nedir1- Oyunun bütün paket ve dosyalarını indiriniz.
2- Emülatörde tuş atamaları kısmına giriniz ve sıfırla diyiniz.
3- Lobideyken Ayarlar>Kontroller>Gelişmiş kontroller> Hızlı Koşu Hassasiyeti barını sona doğru çekiniz ve %100 Olarak ayarlayınız
4- Bu ayarı yaptığınız da koşarken Shift tuşuna basmanıza gerek kalmaz.
eğlence parkına girip kontrol ediniz.
Ekli dosyayı görüntüle 98406
1- Anti virüs, Windows defender ve güvenlik duvarını vb. uygulamaları kaldırınız yada kapatınız. Windwos arka plan uygulamalarını kapalı konuma getiriniz. Arka planda çalışan üçüncü parti programları da kapatınız.merhablar hocam şimdi ise hata KODU 5 veriyor gameloopta pubg yi açatığım zaman nedeni nedir
ona nerden bakıyoduk bulamadımön belleği temizleyiniz
ön belliği silmeden önce şu adımları uygulayınızona nerden bakıyoduk bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?