- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
program 2018 yılında çıktı şuan güncellendi 5 yıl geçsede ban yemezsin ban yersen yaz bana özelden fakat öyle birşey olmayacakMerhaba,
Makro mouse için bahsetmekteler ama aynı sonuca çıkarıyor makro programları ve "makro fareler kesinlikle yasaktır." "Makro Fareler" yasak olduğuna göre programlarını kullanmakta yasaktır düşüncem bu şekildedir.
Ekli dosyayı görüntüle 45108
Saygılarımla.
hiç yok kanka bunun garantisin verebilrimknk yanlış anlama ban riski yok demişsin hiç mi yok yoksa ilerleyen zamanda olur mu
teşekkür ederi iyi oyunlarHocam ellerine sağlık. Bugün denedim, gayet başarılı çalışıyor.Ayar yapmaya da gerek yok, varsayılan ayarlar gayet güzel.
teşekkür ederi iyi oyunlarHocam ellerine sağlık. Bugün denedim, gayet başarılı çalışıyor.Ayar yapmaya da gerek yok, varsayılan ayarlar gayet güzel.
in the next version englishthank you brother
but can u make video of how to use it
or make version with english as i can't understand turkish
thanks
hileyi açıp tuşa atayıp inserte bas hilen açılır silah ayarlarınıda seçben açıyom ama hiç bişey deyişmiyo neden?
silah çok sekiyorsa sekmeyi engelliyor mouseyi senin için alta doğru çekiyorpubg mobıle de bu macro nasıl bı faydası var acaba bırı anlatabılır mı
Tesekkur ederım hala kullanımdamı pekısilah çok sekiyorsa sekmeyi engelliyor mouseyi senin için alta doğru çekiyor
evet kullanımdadır programTesekkur ederım hala kullanımdamı pekı
evet kullanımdadır program
PEkı nasıl kullanabılırım lınkı falan varmı ındırmek ıcın eger yardım edersen cok makbule geçer
tamam buldum tesekkur ederım gerek kalmadı sagol yınedeevet kullanımdadır program
kanka ban riski olmadığı için öyle yazdım güvencem var@SyderyTheBest
Yorumunuz ve vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Fakat şu hususu sormak isterim makro programi kullanip ban yiyen olursa özelden mesaj atin dediniz ban yedikten sonra özel mesaj atsak ne anlamı kalıcak ki yanlış anlamayın yada sinirlenmeyin en azından yanıtınızı okuyan tüm üyelerin içi rahat olur .
Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
exploit bro no hackwhich server to play and use hack?
Şuan ban riski nedir ve güncel halimidir öğrenebilir miyim ona göre indircem
bro bu bir program ban riski yok fixlenmez hiçbir zaman 5 yıl geçsede kullanabilirsŞuan ban riski nedir ve güncel halimidir öğrenebilir miyim ona göre indircem
Makroyu indiremiyorum arkadaşlar yardımcı olabilirminiz?
çok teşekkür ediyorum...Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan indirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?