ezpubgm kötü hocam dword pubg daha iyiMerhabalar forum da biraz yeniyim. EZPubgm hilesini kullanıyorum ama onda olan Wallhack hilesin de adamlar sürekli aynı renk, yani duvar arkasında olunca başka adam göründüğünde klasik CS:GO hilesi gibi olan bir hile var mıdır? Ya da EZPubgm den daha iyi hile?
Tamam sağ olun hocam.ezpubgm kötü hocam dword pubg daha iyi
Aim bot a gerek yok hocam sağ olun bilgi için onaylı üye olursam dword a geçeceğim.Dediğiniz türde bir hile forumda şuan mevcut değil hocam. Dword pubg en iyisidir fakat içinde aimbot yok.
Tamamdır teşekkürler.ezpubgm kötü hocam dword pubg daha iyi
Sağ olun bilgi için hocam onaylı üye olursam direk dword a geçeceğim zaten aim mi me güveniyorum. Tek esp kullanıyorum.Özellik olarak ezpubgm ama ban yemek istemiyorum esp ile ben legit oynar alırım adamları diyorsan dword tabii ki onun içinde onaylı üye olman lazım
Bulabileceğin en temiz hile bence burada daha iyisidide paralıdır heraldeMerhabalar forum da biraz yeniyim. EZPubgm hilesini kullanıyorum ama onda olan Wallhack hilesin de adamlar sürekli aynı renk, yani duvar arkasında olunca başka adam göründüğünde klasik CS:GO hilesi gibi olan bir hile var mıdır? Ya da EZPubgm den daha iyi hile?
doğru diyorsun hocam kulancaksan dword pubg hilesi daha iyi onu kulanMerhabalar forum da biraz yeniyim. EZPubgm hilesini kullanıyorum ama onda olan Wallhack hilesin de adamlar sürekli aynı renk, yani duvar arkasında olunca başka adam göründüğünde klasik CS:GO hilesi gibi olan bir hile var mıdır? Ya da EZPubgm den daha iyi hile?
dword iyi knkezpubgm kötü hocam dword pubg daha iyi
Tamam teşekkürler.Pubg hilesinde chams yok ben hiçbir pubg hilesinde görmedim şuan ama inşallah gelir. Legit için aşırı mükemmel bir özellik. Ezpubgm yerine dwordu kullanmanı öneriyorum.
Sağ ol bilgi için.ezpubgm banlatıyor 2 hesabım yedi dword kullanmanı öneririm
Hocam kusura bakmayın yanlış yazdıysam. EzPubgM de sıfırdan platin e kastım ve hala oynuyorum şuana kadar yemedim ama Dwozz hilesine geçeceğim.Reis cümle o kadar devrik ki 3. okuyuşta kavrayabildim durumu. Ezpubgm kullanma hocam oyundan yasaklanırsın kısaca.
Tamamdır teşekkürler.dword hilesi daha iyi
Tamam dır hocam sağ ol tavsiye için.reis git onaylı üye ol safe zaten dword ban atmaz onu oyna
Tamam teşekkürler.dword hilesi
Thanks for the tip bro.Dword Pubg hack is Best for now.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?