Bendede note 9 var ben açıkçası eğer bütçeniz varsa note 9 pro yada Xiaomi redmi note 8 pro 128 GB öneririm çünkü daha iyixiaomi redmi note 9
Şimdi öyle denizinde redmi note 7 de oynaman zor ama h m kascam hem kalabalık biyere atlayamayacan onzaman ne anlamı kaldı ki ya note 8 rpo 128 GB yada 9 yada 9pro al bende 9 var memnunumxiaomi modeli farketmez hepsi oynatır fiyat performans
Benim bir tanıdığım abide aynısında var ama 30 fps veriyor. En fazla kare hızı High ayardan yukarısı yokBen OPPO A5 2020 kullanıyorum fiyatı sanırım 2000 tl idi gayet memnunum pubg fazla oynamam ama 60 fps oynanıyor kasma donma falan yaşamadım internetten araştırabilirsin
İphone 6 da en fazla 25 fps veriyor. Iphone da 60 fps veren cihaz 8s+ ve yukarısıIphone 6 ve üzeri çoğu modelde yağ gibi akıyor PUBG.
One plus pro 7 ler 4000 ₺ den başlıyorone plus 7 pro al
Dostum onların fiyatı yüksek 2.eli bileİphone 7 Plus önerebileceğim bir telefon ekran olarakta fazlasıyla büyük rahat oynarsın.
knk ısınma yapıyormu telefon, arkadaşım çok ısınınca kapanıyor dedi de.Ben OPPO A5 2020 kullanıyorum fiyatı sanırım 2000 tl idi gayet memnunum pubg fazla oynamam ama 60 fps oynanıyor kasma donma falan yaşamadım internetten araştırabilirsin