Pubg Mobile İçin Türk Bayrağı Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg mobile için nickimin yanına Türk Bayragı simgesi koymak istiyorum fakat klavyedeki gelişmiş karakterlerden dini sembollerdeki ☪ bu ayyıldız olmuyor.Oyun kabul etmiyor. Geçenlerde Rp dereceleri gösterilirken bir oyuncu ayyıldız 'ı parantezlerle yapmış çok etik görünüyordu. fakat aratıp bulamadım.Bu konuda yardımcı olurmusunuz. Oyunun destekleyeceği ölçülerde Türk Bayrağı nasıl yapılır. Şimdiden teşekkürler

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
O oyuncuyu yeniden bularak bu işlemi daha kolay yapabilirsin. Yapan kişi belki mobil bir giriş yaparak farklı klavye uygulamaları yüklemiş, simgeyi oradan eklemiştir. Kişiyi bul - profiline gidip nick kopyala - ID değiştirme kartını kullan - Kopyaladığın Nick Yapıştır sonrasında senin de öyle olur.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
O oyuncuyu yeniden bularak bu işlemi daha kolay yapabilirsin. Yapan kişi belki mobil bir giriş yaparak farklı klavye uygulamaları yüklemiş, simgeyi oradan eklemiştir. Kişiyi bul - profiline gidip nick kopyala - ID değiştirme kartını kullan - Kopyaladığın Nick Yapıştır sonrasında senin de öyle olur.

Sıkıntı şurada oyun başlarken RP derecelerinde gördüm. normalde görsem direkt kopyalardım. Çocuğu bulmam imkansız ötesi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...