14 günde bronzdan as otoritesi oldum hileyle ban atmıyor ama daha satmıyorumBilgim yok ama en son ios kullanan arkadaşım apple da hemen ban attığını çok kolay tespit ettiklerini söylemişti eğer hilende böyle bir sorun yoksa fiyatı yüksek tutabilirsin tabi başta ürünü güzel pazarlaman lazım bunun için ilk yayınsa piyasa fiyatının biraz altında tutman şart çünkü sırf ucuz hile arayanlarda var
Bak satacağın zaman şöyle de yapabilirsim sırf hile pazarı olan siteler var güzelce özenle kliplerini çekersin zaten özelliği fazla uygun bir fiyata yapıştırırsın ne ödeme sistemi ile uğraşırsın ne pazarlama ile hilenin kitlesi olmasa bile bu tarz pazarlarda çok iyi karlar elde edebilirsin iyi forumlar14 günde bronzdan as otoritesi oldum hileyle ban atmıyor ama daha satmıyorum
Sellix ile 2 gün uğraştım olmuyor. türkiyede olan güzel bi satiş sitesi varmı bildiğin? Sellix gibi olsunBak satacağın zaman şöyle de yapabilirsim sırf hile pazarı olan siteler var güzelce özenle kliplerini çekersin zaten özelliği fazla uygun bir fiyata yapıştırırsın ne ödeme sistemi ile uğraşırsın ne pazarlama ile hilenin kitlesi olmasa bile bu tarz pazarlarda çok iyi karlar elde edebilirsin iyi forumlar
Yok direk indiriyorsun apk gibiios a hile kuruluyormu hocam
cihazın rootlu olması mı gerekiyor
Diğer sezon satmaya başlicam bu konuyuda fiyat için açtım büyük ihtimalle günlük 4-5 dollar olucak aylık 30-25ücret nedir seninlewmi iletişime geçicez hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?