Seçkin Üye
Benim Dediğimi Sende Yaparsan Belki Sorunun Çözülür Kanka Onu Bir Deneaynısı bende de var bekliyorum bakalım
kankam ortada oynuyorum zaten bi düşüğe alsam adamları ayırt edemicemBenim Dediğimi Sende Yaparsan Belki Sorunun Çözülür Kanka Onu Bir Dene
grafik akıcıda 60 fps oynatıyor hiç kasma yok ama ısınma var bu telefonda da 60 fps oynanmıyorsa hangi telefon oynatıyorkanka ayarları Düşürürsen Bir İşine Yarar Telefonun Isınma Sebebi Fpsını Yüksekte Tutmak Fpsini yani kare hızını 1 tık düşürürsen sabit kalıcaktır ısınma fln fazla olmayacaktır. youtubeda bir kaç video var konuyla ilgili fps sabitleme fln yazarsan bakabilirsin.
Düzenlendi:Grafik Ayarlarında Kare Hızı Var onu Ortaya Fln Çekersen Düzelebilir Ama Fpsin Biraz Düşer Çok Düşerse Ortanın 1 Üstüne getir Orayı Fpsine Göre Ayarla Ne çok olsun Nede az. az olursa fpsın düşer oyun kasar , çok olursa gereksiz zaten.
Doğrusunda Telefonla Alakalı Şikayet Var Bayağı Zaten Millet Isınıyor Demiş ınsagrama fln bakarken Bile Isınıyor Diyenler varmış Telefonla Alakalı Bir Çözümünü Bulman zor gibi duruyor.grafik akıcıda 60 fps oynatıyor hiç kasma yok ama ısınma var bu telefonda da 60 fps oynanmıyorsa hangi telefon oynatıyor
Snapdragon720g zatenmediatek ve exynos işlemciler ısınma sorunudur. En iyi snapdragon işlemci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?