Olay Şu Notebook Bilgisayarlar Desktop Bilgisayarlara Göre Güçsüzdür Bu Nedenle Oyun Oynamak İstiyor İsen PC'ni Kullan Laptop'dan Oynamak İstiyorum Diyorsan Çok Sağlam Bir Notebook Alman Lazım MSİ , Monster , Rampage Gibi.
İnşallah Dostum , Deneyen Veya Bilen Biri Varsa Bakıcaz , Bekliyoruzaynı sorun bendede var kadesım bulursan banada yardımcı ol
Sana Notebook Değiştirmeni Söylemedim Tüm Olayı Yanlış Anlamışsın Tekrar Oku.Elbette Desktoplar Notebook'lara Göre Daha Verimli Ama , Tek Çözümün Notebook Değiştirmek Olduğunu Zannetmiyorum
MSI var genede drop oluyor, 60 fps olsa bile düzeltemezmiyim?Sorununun çözümü basit, Laptop bilgisayarlar günlük hayatta kullanım için üretilir ve ona parçalar montelenir tam verim alamazsın. Ha tabi bir MSI gaming laptop'un varsa başka. Masaüstüne gelirsek bir çok işi veya işleri aynı anda yönetebilmek için güçlü hızlı parçalar ile montajlatırsan tam verim alabilirsin ancak bu laptop'ta mümkün olmadığı için masaüstü bilgisayarlar laptop bilgisayarlara göre çok daha güçlüdür.
bana soruyorsan değil kardeşim , casper .Aga Laptop Sonymi Sonyse Böyle Kapağında Kıvrımlı İşaret Varmı
MSI var genede drop oluyor, 60 fps olsa bile düzeltemezmiyim?
Bendede 8gb Ram 4gb Ekran Kartı W10 3.10 Ghz Hız Var 15 20 FPS Alıyorum Akıcı Ayarlarda Olmasına Rağmen
Acaba Arkadaş Listem Çok Olduğundanmı? 220 Adet Arkadaş Var?
Şimdi şöyle bir şey var internetiniz iyi değilse arada sırada ping girdiği için drop olabilir, ya da yakınınız da bot veya adam varsa ufak olarak drop girebilir.
Post automatically merged:
Alakası yok, donanım özellikleriniz kötü misal işlemci adı yazmamışsınız GHz yazmışsınız RAM 8 GB demişsiniz fakat MHz önemli RAM de
Amd Fx (tm)-8120 Eight-core Processor 3.10 Ghz Bu İşlemcim
Amd r7 200 series 4gb ekran kartım bu:
8GB Ram Mhz=1406 MHZ x2 Bu Arada Tam Anlayamadım Şu mhz yi ss şöyle
Ramlarim Slot 1 Ve Slot 2 Olmak Üzere 4x2 Ye Ayrılmaktadır.
Bu Kadar Cevap Verirsen Sevinirim.
onuda yaptım kardeşim , ama aynı anlamadım bende sorun nerede :/Bu özellikteki leptopta kasma olmaması gerekiyor. Eğer biliyorsan baştan tertemiz bir format at netteki kasmayan ayarlara getir muhakkak düzelecektir
Yanlız Yeterli Değil Dediğiniz Sistem Gta 5 de Yüksek Ayarlarda 60 Fps Alabiliyorum? Gerçektende Yetersiz!Kısaca sisteminiz yeterli değil işlemciniz eski ramlerinizin MHz düşük 2600 veya 3000 MHz işinizi görecektir işlemci olarak ryzen 3 veya ryzen 5 alabilirsiniz.
Yanlız Yeterli Değil Dediğiniz Sistem Gta 5 de Yüksek Ayarlarda 60 Fps Alabiliyorum? Gerçektende Yetersiz!
Birde Şey Var Benim Arkadaşım 4Gb Ram Ve 2Gb Ekran Kartı İle 60 Fps Sabit Alıyor Bende Aynı Ayarları Yaptım 20 Fps HalaBir oyunda yüksek FPS değeri aldınız diye başka oyunda aynı değeri alacağınız anlamına gelmez pubg mobile yüksek seviye sistem isteyen bir oyun nedeni de şu siz sadece oyuna sistem ataması yapmıyorsunuz oyunun çalışmasına araç olan emulatöre de sistem ataması yapıyorsunuz sistem atamasından kastım da şu " Ekran Kartı - RAM - İşlemci Çekirdeği) yani bilgisayar hem oyunu yürütürken hem de emulatörü çalıştırıyor ki oyun hata vermesin diye. Ki bizzat kendim denedim ve 20 FPS alırken oyun çöktü pubg mobile hata verdi. Eğer ki steam üzerinden PUBG alıp oynasaydınız dediğiniz çok doğru rahatça oynatırdı ama RAM'lerinizin MHz düşük, İşlemciniz eski verimli performans alamazsınız.
Birde Şey Var Benim Arkadaşım 4Gb Ram Ve 2Gb Ekran Kartı İle 60 Fps Sabit Alıyor Bende Aynı Ayarları Yaptım 20 Fps Hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?