Oyunun amacı gameloop 1050 ti oyun ekran kartım var, ama bir gecikmem var ve Steam'de Steam yok.Dostlar oyunu gameloopy'den oynuyorum ayarlarım da düşük bilgisayarımın özellikleri de yeterli düzeyde fakat pubg dışında hiçbir oyunda kasma donma sorunu yaşamazken bu oyunda aşırı derecede düşük fps ile oynuyorum ne yapabilirim neler tavsiye edersiniz simdiden tesekkür ediyorum
Hocam motorun kendine has grafik ayarları var oralar ile de oynarsan düzeltebilirsin
alakası yok kanka rx 570 de bir amd kartı neden kasmıyor güçlü mesela mesela gtx 950 ti neden kasmıyor güçlügameloop galiba sadece nvidea ya izin veriyo ekran kartında amd de kasıyo bendede kasıyo..
valla bilmiyorum ben bile pc yi değiştim sırf mobile oynamak için eğer düzeltebilirsen bana da yardımcı olursun ...alakası yok kanka rx 570 de bir amd kartı neden kasmıyor güçlü mesela mesela gtx 950 ti neden kasmıyor güçlü
Ben bakıyoum şuanda bulunca yazarım.valla bilmiyorum ben bile pc yi değiştim sırf mobile oynamak için eğer düzeltebilirsen bana da yardımcı olursun ...
Sağol Kardeş Kolay Gelsin .Ben bakıyoum şuanda bulunca yazarım.
Önemli DeğilSağol Kardeş Kolay Gelsin .
Sorun değil canım beklerim benÖnemli Değil
suanda bişiler buldum ama olmuyor
tabi canımSorun değil canım beklerim ben
emülatörmobilden mi oynuyorsun emülatörden mi ?
olabilir dostumBendede Kasıyor Fakat Benim İşlemcim Biraz Kötü Ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?