- Yasaklandı
-
Banlı Üye
ekran kartım nvidia geforce 840 m pc nin rami 6 gb i5 2.60 ghz windows 10 kullanıyorum csgo pubgl ite oynuyorum pubg mobilede oynarken karşıda adam gördüm çatııyorum dıtt diye bir ses geliyo oyun kasıyo bi anda bende adamı vuramıyorum sistemimde o kadar kötü değil csgo fln oynuyorum çözümü nedir lütfen yardım edin
bende ryzen 5 var ama yinede arada kasmalar oluyo o allahın emriEmülatör olduğu için kasma yapması normal, eğer hile de açıyorsan daha fazla kasar. Bir de işlemci çok fazla kullanılıyor emülatör oyunlarında, sanal makineden dolayı, ekran kartından ziyade işlemciye biniyor yük. Benim işlemci de 3.nesil i5. Bende de zaman zaman oluyor kasma. Kardeşlerimde Ryzen 3 ve Ryzen 5 var, onlarda daha daha az oluyor bana göre. Açıkçası bunun çok fazla çözümü yok.
bende ryzen 5 var ama yinede arada kasmalar oluyo o allahın emri
gameloop tencent yaniEmülatörden kaynaklı olabilir hangisini kullanıyosun?
kardeşim dediklerimm doğru eyw zaten pubg lite oynuyom hesapta 3 tane efanevi öğe 40 tanede silah deseni fln varagacım sana şöyle söyliyim
1050 ti ekran kartım
16 gb ram
i7 işlemcim var
her oyunu rahatlıkla cok akıcı şekilde oynuyorum pubg mobile de dahil sabit 60 fps ama hileyi actığımda aynı dediğin şey oluyor karşımda 3den fazla adam olsun bilgisayarın cpu 100 oluyor ve takılmalar oluyor oyunda hileyle alakalı yani ama mesela pubg liteda hile acık şekilde oynarken 30 cpu ile oynuyorum ultra ayarlarda mobilede sorun var yani tavsiye derim liteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?